Kabeh Kategori
N8320 Series Supercapacitor Tester Bocor Saiki

Omah>Products>Seri Test Supercapacitor

N8320 seri supercapacitor tester bocor saiki
N8320 panel ngarep
N8320 konfigurasi
N8320 panel mburi
N8320 Series Supercapacitor Tester Bocor Saiki
N8320 Series Supercapacitor Tester Bocor Saiki
N8320 Series Supercapacitor Tester Bocor Saiki
N8320 Series Supercapacitor Tester Bocor Saiki

N8320 Series Supercapacitor Tester Bocor Saiki


N8320 minangka instrumen analisis lan diagnostik sing dikembangake khusus dening NGI kanggo tes bocor arus supercapacitor. N8320 kasusun saka telung bagean: piranti tes, piranti lunak aplikasi lan piranti tes. Bisa nyoba paramèter bocor saiki saka macem-macem jinis supercapacitors ing voltase pesawat. N8320 bisa digunakake digunakake ing R&D, produksi lan pengawasan kualitas supercapacitors, karo kaluwihan saka kinerja biaya dhuwur, ukuran kompak lan akurasi dhuwur.

N8320 nggunakake sasis 19-inch standar kanthi dhuwur 2U, sing trep kanggo integrasi menyang platform tes otomatisasi kanggo R&D lan produksi, lan uga bisa digunakake kanthi kapisah.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Multiple kisaran dadi kompatibel karo specifications beda supercapacitor

●High-akurasi pangukuran bocor saiki, résolusi nganti 10nA, akurasi nganti 0.05%

●Setelan voltase kanthi akurasi lan stabilitas sing dhuwur banget, koefisien suhu kurang nganti 0.5ppm / ℃

●Piranti siji nganti 24 saluran, sasis 19U standar 2 inci

● Antarmuka komunikasi: LAN/RS485

● Ekspor lan analisis data

Fungsi & Kaluwihan

Tes bocor saiki

N8320 bisa nyedhiyakake fungsi tes parameter bocor saiki multi-saluran. Adhedhasar sumber voltase sing bisa diprogram kanthi linuwih lan kemampuan akuisisi bocor saiki kanthi akurasi dhuwur, N8320 ngidini pangguna nyetel paramèter kayata voltase lan interval sampling. Asil tes bisa disimpen ing basis data lan diekspor ing format Excel lan JPG.

test bocor saiki

Perlengkapan tes

Ngelingi skenario aplikasi tes timbangan sing beda-beda, NGI nyedhiyakake rong jinis peralatan tes: Clamp Kelvin lan peralatan khusus 12 saluran. Loro-lorone peralatan tes ndhukung sambungan papat kabel.

piranti tes

Piranti lunak aplikasi

Piranti lunak N8320 nggunakake desain platform, sing ngidini pangguna ngatur proses tes miturut syarate. Antarmuka kaya kantor, tampilan independen saben saluran, ndhukung voltase lan generasi gelombang saiki, lan tampilan asil ing wangun tabular nggawe piranti lunak profesional iki multifungsi lan gampang digunakake. Piranti lunak N8320 ndhukung telusuran data, ngimpor & ekspor data, lan nggawe laporan Excel.

piranti lunak aplikasi testing

database
Inquiry

Kategori panas