Kabeh Kategori
N8310 Supercapacitor Self-discharge Tester

Omah>Products>Seri Test Supercapacitor

N8310 seri supercapacitor self-discharge tester
N8310 panel ngarep
N8310 konfigurasi
N8310 panel mburi
N8310 Supercapacitor Self-discharge Tester
N8310 Supercapacitor Self-discharge Tester
N8310 Supercapacitor Self-discharge Tester
N8310 Supercapacitor Self-discharge Tester

N8310 Supercapacitor Self-discharge Tester


N8310 minangka alat analisis lan diagnostik sing dikembangake khusus dening NGI kanggo tes self-discharge supercapacitor. N8310 kasusun saka telung bagean: piranti tes, piranti lunak aplikasi lan piranti tes. Iku bisa nyoba paramèter poto-discharge saka macem-macem jinis supercapacitors ing voltase pesawat. N8310 bisa digunakake digunakake ing R&D, produksi lan pengawasan kualitas supercapacitors, karo kaluwihan saka kinerja biaya dhuwur, ukuran kompak lan akurasi dhuwur.

N8310 nggunakake sasis 19-inch standar kanthi dhuwur 2U, sing trep kanggo integrasi menyang platform tes otomatisasi kanggo R&D lan produksi, lan uga bisa digunakake kanthi kapisah.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Rentang tegangan: 0-6V

●Resolusi nganti 24 bit, akurasi nganti 0.02%

● Ngisi daya saiki nganti 1A, nyukupi kabutuhan kacepetan paling akeh supercapacitors

● Piranti siji nganti 24 saluran

● Antarmuka komunikasi: LAN/RS485

● Ekspor lan analisis data

Fungsi & Kaluwihan

Tes self-discharge

N8310 bisa nyedhiyakake fungsi tes parameter self-discharge multi-saluran. Adhedhasar kemampuan output CV / CC sing bisa diprogram lan kemampuan akuisisi voltase presisi dhuwur, N8310 ngidini pangguna nyetel paramèter kayata voltase, saiki, wektu, lan interval sampling. Asil tes bisa disimpen ing basis data lan diekspor ing format Excel lan JPG.

Superkapasitor & baterei test self-discharge

Perlengkapan tes

Ngelingi skenario aplikasi tes timbangan sing beda-beda, NGI nyedhiyakake rong jinis peralatan tes: Clamp Kelvin lan peralatan khusus 12 saluran. Loro-lorone peralatan tes ndhukung sambungan papat kabel.

piranti tes

Piranti lunak aplikasi

Piranti lunak N8310 nggunakake desain platform, sing ngidini pangguna ngatur proses tes miturut syarate. Antarmuka kaya kantor, tampilan independen saben saluran, ndhukung voltase lan generasi gelombang saiki, lan tampilan asil ing wangun tabular nggawe piranti lunak profesional iki multifungsi lan gampang digunakake. Piranti lunak N8310 ndhukung telusuran data, ngimpor & ekspor data, lan nggawe laporan Excel.

piranti lunak aplikasi pangukuran

database
Inquiry

Kategori panas