Kabeh Kategori
N8130 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester

Omah>Products>Seri Test Supercapacitor

N8130 seri supercapacitor kapasitansi lan saiki langsung internal resistance tester
N8130 panel ngarep
N8130 konfigurasi
N8130 panel mburi
N8130 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester
N8130 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester
N8130 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester
N8130 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester

N8130 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester


Seri N8130 dikembangake khusus dening NGI kanggo R&D lan produksi superkapasitor lan baterei. Tingkat sampling nganti 1ms, lan proses ngisi daya lan discharging bisa diuripake kanthi lancar, sing bisa nyukupi syarat tes akurasi dhuwur kanggo paramèter listrik kayata kapasitansi ngisi daya, kapasitansi discharging, ngisi DCIR, discharging DCIR, efisiensi konversi energi, siklus urip, etc N8130 ndhukung standar test saka cara enem-langkah, IEC62391 lan QC / T741.

Piranti lunak aplikasi PC N8130 ndhukung kustomisasi. Pangguna bisa ngatur file tes miturut prosedur tes. Asil tes bisa disimpen ing basis data lan diekspor ing format Excel lan JPG.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Current range: 0-50mA/500mA/2A/10A

● Rentang tegangan: 0-6V

●Parameter test: CC charge, CC discharge, CV charge, cycle life, charging capacitance, discharging capacitance, DCIR, etc.

●Sampling rate nganti 1ms

●Transisi mulus antarane ngisi daya lan discharging

● Piranti lunak aplikasi multifungsi, ndhukung ngurutake produksi

●Lampu indikator LED kanggo nampilake status saluran

● Panyimpenan lan analisis data

● Antarmuka LAN

Fungsi & Kaluwihan

Tes kapasitansi

N8130 bisa ngukur kapasitansi pangisian daya lan kapasitansi discharging saka supercapacitor. Cara tes kasebut yaiku: ngisi utawa ngeculake supercapacitor sing diukur ing mode CC, rekam wektu lan voltase sajrone proses ngisi utawa mbuwang, lan ngitung kapasitansi kanthi ngitung tingkat voltase lan wektu sajrone proses kasebut. Pangguna bisa milih voltase lan wektu kanggo pitungan miturut macem-macem standar pangukuran, kayata IEC.

pangitungan kapasitas pangisian & dischargeitem tes listrikdiagram kapasitas

tes DCIR

N8130 ndhukung macem-macem cara tes DCIR: multi-pulse, single-pulse, charge-to-discharge, tes enem langkah lan tes IEC, sing bisa nyukupi kabutuhan tes umume pangguna. Teknologi inti NGI njamin asil sing akurat banget dipikolehi ing macem-macem cara tes.

baterei DCIR test

Tes urip

N8130 bisa ngukur paramèter fisik saka supercapacitor sajrone proses ngisi daya lan mbuwang bola-bali lan ngekstrak kurva atenuasi. Kanthi nganalisa paramèter lan kurva, pangguna bisa entuk umur superkapasitor sing dikarepake ing lingkungan aplikasi sing beda-beda, siklus ngisi lan ngeculake, lan indeks kinerja ing macem-macem tahapan. Asil tes urip bisa digunakake kanggo nambah bahan, kerajinan, panyimpenan lan akeh tautan liyane.

tes umur siklus charge-discharge

Pangertèn papat-kawat

Sajrone tes superkapasitor, arus gedhe bakal metu, sing bakal nyebabake penurunan voltase ing timbal lan mengaruhi akurasi pangukuran. N8130 seri nganggo pangertèn sistem papat-kabel lan langsung ndarbeni voltase ing terminal output supercapacitor supaya mundhut voltase lan njamin akurasi pangukuran.

Perlengkapan tes

Ngelingi skenario aplikasi tes timbangan sing beda-beda, NGI nyedhiyakake rong jinis peralatan tes: Clamp Kelvin lan peralatan khusus 12 saluran. Loro-lorone peralatan tes ndhukung sambungan papat kabel.

piranti tes

Piranti lunak aplikasi

Piranti lunak N8130 nggunakake desain platform, sing ngidini pangguna ngatur proses tes miturut syarate. Antarmuka kaya kantor, tampilan independen saben saluran, ndhukung voltase lan generasi gelombang saiki, lan tampilan asil ing wangun tabular nggawe piranti lunak profesional iki multifungsi lan gampang digunakake. N8130 dirancang karo sirkuit watesan daya lan respon cepet, kang bisa nyegah N8130 rusak amarga liwat daya. N8130 nganggo teknologi perisai, sing nduweni kemampuan adaptasi sing amba kanggo lingkungan tes sing atos, lan nambah kemampuan anti-gangguan.

piranti lunak aplikasi pangukuran

database
Inquiry

Kategori panas