Kabeh Kategori
N5831 Series mbagekke Supercapacitor Modul Kapasitansi & DCIR Tester

Omah>Products>Seri Test Supercapacitor

N5831 seri mbagekke supercapacitor kapasitansi lan saiki langsung internal resistance tester
N5831 panel ngarep
N5831 konfigurasi
N5831 panel mburi
N5831 Series mbagekke Supercapacitor Modul Kapasitansi & DCIR Tester
N5831 Series mbagekke Supercapacitor Modul Kapasitansi & DCIR Tester
N5831 Series mbagekke Supercapacitor Modul Kapasitansi & DCIR Tester
N5831 Series mbagekke Supercapacitor Modul Kapasitansi & DCIR Tester

N5831 Series mbagekke Supercapacitor Modul Kapasitansi & DCIR Tester


Seri N5831 dikembangake khusus dening NGI kanggo R&D lan produksi modul supercapacitor. N5831 nyedhiyakake pangukuran sing akurat kanggo paramèter listrik kayata kapasitansi ngisi daya, kapasitansi ngisi daya, ngisi daya DCIR, ngeculake DCIR, efisiensi konversi energi, urip siklus, lan liya-liyane. Uga ndhukung macem-macem cara tes, sing ngidini pangguna milih miturut kabutuhan.

Piranti lunak aplikasi PC N5831 ndhukung kustomisasi. Pangguna bisa ngatur file tes miturut prosedur tes. Asil tes bisa disimpen ing basis data lan diekspor ing format Excel lan JPG.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Rentang tegangan: 0-200V

● Kisaran saiki: 0-1200A

●Kacepetan transisi saka CV menyang CC nganti 1ms

●Akurasi pangukuran dhuwur

●Proses tes sing ditemtokake pangguna

● Prosedur tes sing bisa diowahi kanggo nambah efisiensi konfigurasi

●Sampling rate nganti 1ms

● Ndhukung macem-macem cara tes DCIR

●Settable ngurutake fungsi kanggo specifications beda

●Sasis standar 19 inci

Bidang Aplikasi

●R&D, produksi lan pengawasan kualitas supercapacitor

● Riset materi superkapasitor

● kothak related liyane saka supercapacitor

Fungsi & Kaluwihan

Macem-macem model lan spesifikasi kanggo nyukupi kabutuhan sing beda

1) Range tegangan: 0-200V, rentang saiki: 0-1200A, rentang daya: 0-200kW.

2) Desain modular, kustomisasi daya kasedhiya.

3) Macem-macem peralatan tes lan macem-macem daya sing ditutupi kanggo ndhukung tes sel lan modul.

4) Akurasi output tegangan: 0.05%, akurasi output saiki: 0.05%.

Sampling frekuensi dhuwur kanggo nambah akurasi pangukuran

Tingkat sampling tegangan lan saiki nganti 1ms. Tingkat sampling dhuwur nyedhiyakake kelayakan kanggo pitungan kapasitansi sing akurat.

Macem-macem peralatan tes kanggo nyukupi panjaluk tes sing beda

N5831 seri menehi papat opsional jinis peralatan test. Jinis ajiné iku peralatan universal, cocok kanggo macem-macem batre silinder. Jinis kaloro yaiku klip buaya, cocok kanggo riset ilmiah (kalebu kanggo peralatan saiki dhuwur). Baterei apa wae sing bentuke khusus kanggo tujuan riset bisa dijepit kanthi mimpin metu elektroda ngisi & ngeculake lan elektroda pangukur. Jinis katelu yaiku tekstur khusus kanggo baterei polimer. Jinis kaping papat yaiku tekstur khusus kanggo baterei tombol.

Respon cepet sajrone ngisi daya-kanggo-discharge

N5831 dirancang kanthi sirkuit presisi kanggo mesthekake transisi pangisi daya lan discharging sing cepet lan akurat. Sajrone proses ngisi daya, ora ana overcharge sajrone ngisi daya CC sing diowahi dadi ngisi daya CV, sing bisa nglindhungi DUT supaya ora rusak. N5831 nduweni fitur transisi mulus saka CV charging menyang CC charging lan nganti 1ms sampling rate, sing bisa nyukupi syarat tes QC / T 741, metode enem langkah, lan metode charge-to-discharge kanggo DCIR.

respon cepet sak daya-kanggo-discharge, CC kanggo CV / CV kanggo CC kanggo gelombang transisi CC

Pangukuran papat elektroda kanggo nyuda kesalahan pangukuran

Piranti tes sing diwenehake yaiku 4 elektroda. Loro elektroda output digunakake kanggo nyedhiyakake saiki test, lan loro elektroda pangukuran digunakake kanggo ngukur voltase baterei. Pangukuran multi-elektroda ora mung nambah akurasi pangukuran, nanging uga ndhukung tes elektroda referensi, sing cocog kanggo riset bahan elektroda.

Akuisisi suhu multi-saluran

Seri N5831 ndhukung akuisisi suhu saluran 16, sing cocog kanggo macem-macem NTC (Koefisien Suhu Negatif), nyukupi kabutuhan pemantauan suhu internal modul supercapacitor kanthi nyata, lan njamin keamanan lan stabilitas sajrone tes.

Piranti lunak aplikasi

1) Piranti lunak N5831 nggunakake desain platform, sing ngidini pangguna ngatur proses tes miturut syarate.

2) Antarmuka kaya kantor, tampilan independen saben saluran, ndhukung voltase lan generasi gelombang saiki, lan tampilan asil ing wangun tabular nggawe piranti lunak profesional iki multifungsi lan gampang digunakake.

3) N5831 dirancang karo sirkuit watesan daya lan respon cepet, kang bisa nyegah N5831 rusak amarga liwat daya.

4) N5831 adopts teknologi shielding, kang nduweni daya adaptasi sudhut kanggo lingkungan test atos, lan mbenakake kemampuan anti-gangguan.

piranti lunak aplikasi piranti listrikpiranti lunak aplikasi piranti listrik

Tes kapasitansi

N5831 bisa ngukur kapasitansi pangisian daya lan kapasitansi discharging saka supercapacitor. Cara tes kasebut yaiku: ngisi utawa ngeculake supercapacitor sing diukur ing mode CC, rekam wektu lan voltase sajrone proses ngisi utawa mbuwang, lan ngitung kapasitansi kanthi ngitung tingkat voltase lan wektu sajrone proses kasebut. Pangguna bisa milih voltase lan wektu kanggo pitungan miturut macem-macem standar pangukuran, kayata IEC.

charging & discharging kapasitansi pitungan

tes DCIR

N5831 ndhukung macem-macem cara tes DCIR: multi-pulse, single-pulse, charge-to-discharge, tes enem langkah lan tes IEC, sing bisa nyukupi kabutuhan tes umume pangguna. Teknologi inti NGI njamin asil sing akurat banget dipikolehi ing macem-macem cara tes.

tes resistensi internal arus searah

Tes urip

N5831 bisa ngukur paramèter fisik saka supercapacitor sajrone proses ngisi daya lan mbuwang bola-bali lan ngekstrak kurva atenuasi. Kanthi nganalisa paramèter lan kurva, pangguna bisa entuk umur superkapasitor sing dikarepake ing lingkungan aplikasi sing beda-beda, siklus ngisi lan ngeculake, lan indeks kinerja ing macem-macem tahapan. Asil tes urip bisa digunakake kanggo nambah bahan, kerajinan, panyimpenan lan akeh tautan liyane.

test urip baterei

database
Inquiry

Kategori panas