Kabeh Kategori
N5800 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester

Omah>Products>Seri Test Supercapacitor

N5800 seri supercapacitor modul lengkap testing instrument
N5800 panel ngarep
N5800 konfigurasi
N5800 panel mburi
N5800 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester
N5800 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester
N5800 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester
N5800 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester

N5800 Series Supercapacitor Kapasitansi & DCIR Tester


Seri N5800 dikembangake khusus dening NGI kanggo R&D lan produksi superkapasitor lan baterei. Tingkat sampling nganti 1ms, lan proses ngisi daya lan discharging bisa diuripake kanthi lancar, sing bisa nyukupi syarat tes akurasi dhuwur kanggo paramèter listrik kayata kapasitansi ngisi daya, kapasitansi discharging, ngisi DCIR, discharging DCIR, efisiensi konversi energi, siklus urip, etc N5800 ndhukung standar test saka cara enem-langkah, IEC62391 lan QC / T741.

Piranti lunak aplikasi PC N5800 ndhukung kustomisasi. Pangguna bisa ngatur file tes miturut prosedur tes. Asil tes bisa disimpen ing basis data lan diekspor ing format Excel lan JPG.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Current range: 0-50A/100A/200A/300A/400A/500A

● Rentang tegangan: 0-5V

●Parameter test: CC charge, CC discharge, CV charge, cycle life, charging capacitance, discharging capacitance, DCIR, etc.

●Sampling rate nganti 1ms

●Transisi mulus antarane ngisi daya lan discharging

● Piranti lunak aplikasi multifungsi, ndhukung ngurutake produksi

●Lampu indikator LED kanggo nampilake status saluran

● Panyimpenan lan analisis data

● Antarmuka LAN

Bidang Aplikasi

●R&D, produksi lan pengawasan kualitas supercapacitor

● Riset materi superkapasitor

● kothak related liyane saka supercapacitor

Fungsi & Kaluwihan

Tes kapasitansi

N5800 bisa ngukur kapasitansi pangisian daya lan kapasitansi discharging saka supercapacitor. Cara tes kasebut yaiku: ngisi utawa ngeculake supercapacitor sing diukur ing mode CC, rekam wektu lan voltase sajrone proses ngisi utawa mbuwang, lan ngitung kapasitansi kanthi ngitung tingkat voltase lan wektu sajrone proses kasebut. Pangguna bisa milih voltase lan wektu kanggo pitungan miturut macem-macem standar pangukuran, kayata IEC.

pangitungan kapasitas pangisian & discharge

item testing listrik

tes kapasitas superkapasitor

tes DCIR

N5800 ndhukung macem-macem cara tes DCIR: multi-pulse, single-pulse, charge-to-discharge, tes enem langkah lan tes IEC, sing bisa nyukupi kabutuhan tes umume pangguna. Teknologi inti NGI njamin asil sing akurat banget dipikolehi ing macem-macem cara tes.

tes DCIR superkapasitor

Tes urip

N5800 bisa ngukur paramèter fisik saka supercapacitor sajrone proses ngisi daya lan mbuwang bola-bali lan ngekstrak kurva atenuasi. Kanthi nganalisa paramèter lan kurva, pangguna bisa entuk umur superkapasitor sing dikarepake ing lingkungan aplikasi sing beda-beda, siklus ngisi lan ngeculake, lan indeks kinerja ing macem-macem tahapan. Asil tes urip bisa digunakake kanggo nambah bahan, kerajinan, panyimpenan lan akeh tautan liyane.

test urip supercapacitor

Pangertèn papat-kawat

Sajrone tes superkapasitor, arus gedhe bakal metu, sing bakal nyebabake penurunan voltase ing timbal lan mengaruhi akurasi pangukuran. Seri N5800 nganggo sistem pangertèn papat-kabel lan langsung entuk voltase ing terminal output DUT kanggo ngindhari mundhut voltase lan njamin akurasi pangukuran.

Respon cepet sajrone ngisi daya-kanggo-discharge

N5800 dirancang kanthi sirkuit presisi kanggo mesthekake transisi pangisi daya lan discharging sing cepet lan akurat. Sajrone proses ngisi daya, ora ana overcharge sajrone ngisi daya CC sing diowahi dadi ngisi daya CV, sing bisa nglindhungi DUT supaya ora rusak. N5800 nduweni fitur transisi mulus saka CV charging menyang CC charging lan nganti 1ms sampling rate, sing bisa nyukupi syarat tes QC / T 741, metode enem langkah, lan metode charge-to-discharge kanggo DCIR.

respon cepet sak ngisi-kanggo-discharge

Piranti lunak aplikasi

Piranti lunak N5800 nganggo desain platform, sing ngidini pangguna ngatur proses tes miturut syarate. N5800 dirancang karo sirkuit watesan daya lan respon cepet, kang bisa nyegah N5800 rusak amarga liwat daya. N5800 nganggo teknologi perisai, sing nduweni kemampuan adaptasi sing amba kanggo lingkungan tes sing atos, lan nambah kemampuan anti-gangguan. Antarmuka kaya kantor, tampilan independen saben saluran, ndhukung voltase lan generasi gelombang saiki, lan tampilan asil ing wangun tabular nggawe piranti lunak profesional iki multifungsi lan gampang digunakake.

piranti lunak aplikasi piranti uji elektronik

database
Inquiry

Kategori panas