Kabeh Kategori
N2600 Series High Precision Digital Meter Sumber Unit Pengukur Tegangan Mendukung Pengukuran Tegangan/Arus/Resistensi

Omah>Products>Seri Uji Semikonduktor

N2600 seri tliti dhuwur 4 unit ukuran sumber kuadran
N2600 panel ngarep
N2600 konfigurasi
N2600 panel mburi
N2600 Series High Precision Digital Meter Sumber Unit Pengukur Tegangan Mendukung Pengukuran Tegangan/Arus/Resistensi
N2600 Series High Precision Digital Meter Sumber Unit Pengukur Tegangan Mendukung Pengukuran Tegangan/Arus/Resistensi
N2600 Series High Precision Digital Meter Sumber Unit Pengukur Tegangan Mendukung Pengukuran Tegangan/Arus/Resistensi
N2600 Series High Precision Digital Meter Sumber Unit Pengukur Tegangan Mendukung Pengukuran Tegangan/Arus/Resistensi

N2600 Series High Precision Digital Meter Sumber Unit Pengukur Tegangan Mendukung Pengukuran Tegangan/Arus/Resistensi


Seri N2600 minangka meter sumber digital sing dikembangake dening NGI, sing nggabungake fungsi sumber akurasi dhuwur lan pangukuran akurasi dhuwur. Iki nggabungake 5 fungsi (sumber voltase, sumber saiki, pangukuran I / V / R) ing siji instrumen. Range pangukuran kalebu 200V nganti 1μV, 1A nganti 10pA, 200MΩ nganti 10μΩ. Résolusi pangukuran yaiku 6½ digit. Akurasi dhasar bisa tekan 100μV, 600pA, 300μΩ. N2600 seri wis dibangun ing sumber voltase pancet, sumber saiki pancet, pangukuran resistance, mode Sapuan, generator sinyal, pemicu sinkron, kalkulator fungsi, etc., lan menehi piranti lunak aplikasi PC kanggo free. Bisa digunakake kanthi akeh ing analisis karakteristik lan tes produksi komponen lan modul ing komunikasi, semikonduktor, komputer, otomotif lan industri medis.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●5 in 1 (sumber tegangan, sumber arus, pengukuran I/V/R)

● Ndhukung kustomisasi voltase sing luwih dhuwur, saiki sing luwih dhuwur lan saiki pulsa

● Ndhukung protokol SCPI

●Fungsi output gelombang persegi

●Akurasi dhasar nganti 100μV, 600 pA, 300μΩ

●Port LAN, antarmuka RS232

●Rentang pangukuran sing amba, 200V nganti 1μV, 3A nganti 10pA, 200MΩ nganti 10μΩ

●Tingkat sampling maksimal 100ksps

●Source lan sink (4-quadrant) operasi

● 2/4/6-pangukuran resistance kabel

●Port USB ngarep, ndhukung panyimpenan gambar

●2U/ ½ 19" chassis, entheng lan desain portabel

●4.3 inch layar LCD, antarmuka operasi prasaja, gampang kanggo nggunakake

● Ndhukung mode sapuan tangga linear lan mode sapuan tangga logaritmik

Bidang Aplikasi

aplikasi ing materi industri lan komponen elektronik mikro

Fungsi & Kaluwihan

5 in 1 (sumber tegangan, sumber arus, pengukuran I/V/R)

Seri N2600 nganggo sasis 19U ½ 2 inci standar. Nggabungake sirkuit sumber lan ukuran dadi instrumen mandiri sing kompak nyuda pangembangan sistem tes, persiyapan lan wektu pangopènan, nalika ngirit ruang bangku tes lan nyuda biaya tuku sakabèhé. Fitur kopling presisi saka N2600 Series SMU nawakake akeh kaluwihan tinimbang instrumen diskrit. Nalika nyediakake voltase output akurat lan sumber saiki, bisa ngukur saiki, voltase lan resistance, lan nduweni kacepetan respon test dhuwur, kang bisa nglindhungi DUT saka rusak ing kakehan occasional, runaway termal, etc.

Operasi papat kuadran minangka sumber utawa beban

Papat kuadran: Kuadran daya nuduhake diagram kuadran sing dibentuk kanthi voltase minangka sumbu X lan saiki minangka sumbu Y. Ing quadrants pisanan lan katelu, voltase lan saiki padha arah, lan SMU sumber daya kanggo DUT, kang disebut mode sumber. Ing quadrants kaloro lan papat, voltase lan saiki pindhah arah mbalikke, discharges DUT kanggo SMU, lan SMU pasif nyerep saiki mlebu lan menehi dalan bali kanggo saiki, kang disebut mode sink.

4 operasi kuadran minangka sumber utawa beban

Karakteristik IV

Biasane, karakterisasi IV saka DUT mbutuhake panggunaan ammeter, voltmeter, sumber tegangan, lan sumber arus sing sensitif banget. Proses pemrograman, nyinkronake, nyambungake, ngukur, lan nganalisa saben instrumen kasebut rumit, mbutuhake wektu, lan njupuk ruang bangku tes sing akeh banget. Seri N2600 bisa nyederhanakake proses tes lan nyuda pendhudhukan ruang bangku tes. N2600 nyedhiyakake operasi 4-kuadran. Nalika operasi ing kuadran 1 lan 3, N2600 tumindak minangka sumber daya kanggo output daya kanggo DUT. Nalika beroperasi ing kuadran 2 lan 4, N2600 tumindak minangka sink (muat) kanggo nyerep energi. Ing mode sumber utawa sink, N2600 bisa ngukur voltase, arus, lan resistensi, dadi pilihan becik kanggo karakterisasi IV DUT, kayata riset materi, elektronik, semikonduktor, lsp.

Karakteristik IV

amplop daya

Beda karo sumber daya matriks tradisional, miturut daya sing padha ing N2600, pangguna bisa milih voltase dhuwur lan tegangan saiki utawa kurang lan output saiki dhuwur miturut kabutuhan nyata. Watesan sumber / sink N2600 uga beda kanthi milih spesifikasi sing beda.

N2600-020-01 sumber/wates sink: ±21V@±1.05A

N2600-200-01 sumber/wates sink: ±21V@±1.05A ±210V@±105mA

N2610-100-03 sumber/wates sink: ±21V@±3.15A ±105V@±1.05A ±105V@±10.5A(mode pulsa)

amplop daya

Sapuan tangga linear lan sapuan tangga logaritmik

N2600 ndhukung mode sapuan tangga linear lan mode sapuan tangga logaritmik. Mode Sapuan mlaku kanthi otomatis sawise nyetel hubungan fungsional lan titik proteksi, sing nyepetake efisiensi tes. Rong bentuk gelombang sapuan dhasar bisa disetel kanggo acara siji utawa operasi terus-terusan, nggawe N2600 cocog kanggo karakterisasi I / V, I / R, V / I, lan V / R.

- Sapuan tangga linier: sapuan saka tingkat wiwitan nganti tingkat pungkasan kanthi langkah linear sing padha

- Sapuan tangga logaritma: sapuan ing skala log kanthi jumlah langkah sing ditemtokake saben dasawarsa

sapuan tangga linear lan sapuan tangga logaritmik

2/4/6-kawat pangukuran resistance

N2600 SMU nggabungake fungsi multimeter digital kanthi tliti dhuwur, sing ora mung ndhukung voltase lan pangukuran saiki kanthi tliti dhuwur, nanging uga ndhukung pangukuran resistensi kabel 2/4/6, sing cocog kanggo macem-macem skenario tes.

Pangukuran resistance 2-kabel cocok kanggo skenario test endi resistance saka ndadékaké test luwih cilik saka resistance kanggo diukur, preduli saka mundhut voltase gulung disebabake test ndadékaké.

2/4/6-kawat pangukuran resistance

Pangukuran resistance 4-kabel cocok kanggo ngukur resistensi nilai-kurang. N2600 SMU nduweni fungsi koreksi otomatis sing ngilangi efek timbal tes.

2/4/6-kawat pangukuran resistance

Pangukuran resistance 6-kawat: Nalika resistance diukur disambungake ing podo karo resistances liyane, resistances liyane bakal shunt lan mengaruhi test. N2600 SMU nggunakake pangukuran resistensi 6-kabel kanggo ngaktifake pangukuran resistor ing papan ing PCB.

2/4/6-kawat pangukuran resistance

Otomasi kanggo nambah efisiensi tes produksi

N2600 SMU nyedhiyakake voltase kanthi tliti dhuwur lan sumber saiki nalika nggawe pangukuran kanthi tliti, tanpa ngganti sambungan utawa nggunakake piranti tambahan, sing ningkatake efisiensi tes produksi. Ing wektu sing padha kanggo nyukupi syarat throughput aplikasi produksi, N2600 duwe akeh fungsi sing dibangun kanggo nglakokake urutan tes sing kompleks tanpa nggunakake kontrol komputer sing alon utawa komunikasi GPIB.

Layar LCD gedhe

N2600 SMU dilengkapi layar LCD 4.3 inci. Dibandhingake karo layar VFD tradisional, layar LCD duwe kaluwihan saka konsumsi daya kurang, ukuran cilik lan radiation kurang. Ing wektu sing padha, digabungake karo desain antarmuka profesional, N2600 gampang digunakake, lan tampilan readback intuisi lan lengkap.

layar LCD gedhe

Kontrol remot kanggo integrasi sistem sing gampang

NGI nyedhiyakake pangguna piranti lunak aplikasi PC gratis, sing bisa nyukupi kabutuhan uji coba saka macem-macem skenario aplikasi. N2600 SMU dilengkapi port LAN lan antarmuka RS232, lan ndhukung SCPI / printah Modbus.

remot kontrol kanggo integrasi sistem gampang

database
Inquiry

Kategori panas