Kabeh Kategori
N23010 Series High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Seri Uji Semikonduktor

N23010 seri 24 saluran sumber daya dc programmable dhuwur tliti
N23010 panel ngarep
N23010 konfigurasi
N23010 panel mburi
N23010 Series High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply
N23010 Series High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply
N23010 Series High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply
N23010 Series High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply

N23010 Series High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply


Seri N23010 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram kanthi tliti dhuwur, multi-saluran sing dikembangake khusus kanggo industri semikonduktor, sing bisa nyedhiyakake daya presisi, stabil lan murni kanggo chip, lan kerja sama karo ruang uji lingkungan kanggo sawetara tes linuwih lingkungan. . Akurasi voltase nganti 0.01%, ndhukung pangukuran saiki tingkat μA, nganti 24 saluran kanggo unit tunggal, ndhukung kontrol lokal / remot (LAN / RS232 / CAN) kanggo nyukupi kabutuhan tes otomatis batch chip.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Tegangan presisi 0.6mV

● Stabilitas jangka panjang 80ppm/1000h

● Nganti 24 saluran kanggo unit siji

●Swara riak tegangan ≤2mVrms

●Sasis 19U standar 3 inci

● Dikembangaké kanggo industri semikonduktor

Bidang Aplikasi

semikonduktor/IC chip testing bocor saiki

Fungsi & Kaluwihan

Akurasi lan stabilitas njamin linuwih tes

Test linuwih biasane mbutuhake macem-macem Kripik kanggo mbukak kanggo dangu ing sumber daya. Njupuk HTOL minangka conto, jumlah sampel paling sethithik 231 lembar lan wektu tes nganti 1000 jam. N23010 voltase tliti punika 0.6mV, long-term stabilitas 80ppm / 1000h, voltase ripple gangguan ≤2mVrms bisa èfèktif njamin linuwih saka proses test pangguna kabeh pangayoman babak, njamin safety saka instruments lan produk ing test.

tes akurasi lan stabilitas

Integrasi ultra-dhuwur, ngirit investasi pangguna

Ing proses R&D chip, sheet aliran lan produksi massal. Biasane, tes reliabilitas kudu ditindakake ing pirang-pirang klompok conto. Kajaba iku, arus bocor chip utawa papan gabungan uga minangka indeks tes sing penting. Skema tradisional biasane nggunakake macem-macem sumber daya linear kanthi sampling data, sing angel disambungake lan ngenggoni ruang tes. N23010 nggabungake nganti 24 saluran daya ing sasis 19U 3 inci kanggo ndhukung pangukuran saiki tingkat μA, nyedhiyakake solusi sing terintegrasi banget kanggo uji coba chip skala gedhe.

Tanggepan dinamis cepet

N23010 kasedhiya kemampuan respon dinamis cepet, ing output voltase lengkap, mbukak owah-owahan saka 10% kanggo 90%, Recovery voltase kanggo abang voltase asli ing wektu 50mV kurang saka 200μs, iku bisa mesthekake yen voltase utawa gelombang munggah saiki ing. kacepetan dhuwur lan ora liwat impuls, lan bisa nyedhiyani sumber daya stabil kanggo chip ing test.

Suntingan urutan

N23010 ndhukung fungsi editing urutan. Pangguna bisa nyetel voltase output, output saiki lan siji langkah wektu mlaku. 100 kelompok voltase lan urutan saiki bisa disesuaikan sacara lokal.

Suntingan urutan

Macem-macem antarmuka komunikasi, nyukupi syarat tes otomatis

Ndhukung port RS232, LAN, CAN, trep kanggo pangguna kanggo mbangun sistem tes otomatis.

database
Inquiry

Kategori panas