Kabeh Kategori
Profil NGI

Omah>Babagan NGI>Profil NGI

pengalaman NGI

Tim wiwitan kanthi ketekunan

Kita miwiti R&D ing bidang tes & kontrol elektronik wiwit taun 2006.

Crita pangembangan saka 2007 nganti 2014

Sajrone periode kasebut, kita ngeculake sawetara generasi sumber daya DC, beban DC, instrumen uji superkapasitor, instrumen modular NXI, lsp.

Momen bersejarah ing 2015

Tim cilik dadi kulawarga gedhe, merek NGI resmi diadegake.

Langkah anyar ing 2022

NGI pindhah menyang markas anyar, basis manufaktur cerdas kanthi investasi RMB 500 yuta sing jembaré 16000 meter persegi.

Babagan awake dhewe

Minangka panyedhiya solusi elektronik profesional kanggo manufaktur cerdas, NGI tansah netepi tujuan perusahaan saka Customer-centric lan Striver-oriented, lan setya riset lan eksplorasi solusi pangukuran lan kontrol ing energi anyar, elektronik konsumen, semikonduktor, elektronik otomotif, ilmiah. riset, pendhidhikan lan industri liyane sing gegandhengan. Swara taun, NGI terus nandur modal akeh ing R&D, lan ngluncurake sawetara solusi aplikasi sing kompetitif. NGI duwe macem-macem seri produk, kayata meter sumber tes semikonduktor, sumber daya DC, beban elektronik DC, simulator baterei, instrumen modular NXI, tester supercapacitor, lsp.


Solusi NGI

100+ Paten Nasional 900+ Produk Mandiri 100+ Solusi Sistem Standar 

Kategori panas