Kabeh Kategori
NXI-6700-4 Multi-Channel DC Voltage Pengukuran Modul

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-6700 Multi-Channel DC Voltage Pengukuran Modul
NXI-6700-4 Multi-Channel DC Voltage Pengukuran Modul
NXI-6700-4 Multi-Channel DC Voltage Pengukuran Modul
NXI-6700-4 Multi-Channel DC Voltage Pengukuran Modul

NXI-6700-4 Multi-Channel DC Voltage Pengukuran Modul


NXI-6700-4 minangka modul pangukuran tegangan DC multi-saluran, akurasi dhuwur. Modul tunggal mendukung 4 saluran pengukuran tegangan sinkron. NXI-6700-4 ndhukung tingkat maca luwes, kalebu cepet / medium / alon telung tingkat, lan èfèktif bisa bantuan kedhaftar kanggo nyimpen papan lan biaya testing. Isolasi listrik saben saluran bisa njamin safety pangukuran. NXI-6700-4 digunakake akeh ing cartronics, peralatan omah, testing integrasi lan skenario liyane sing mbutuhake pangukuran electrical kuwat.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Akurasi Dasar DCV: 0.025% + 0.025% FS

●Dhukungan cepet / medium / alon telung tingkat tingkat maca

●Modul tunggal kanthi slot tunggal, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

●Dhukungan input catu daya DC 12V, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

●Dukungan komunikasi LAN, lan Modbus-RTU, protokol SCPI

Bidang Aplikasi

● Perkakas Omah

● Elektronika Otomotif

● Sistem Uji Terpadu

database
Inquiry

Kategori panas