Kabeh Kategori
NXI-6500-16 Thermocouple Temperature Acquisition Module

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-6500-16 Thermocouple Temperature Acquisition Module
NXI-6500-16 Thermocouple Temperature Acquisition Module

NXI-6500-16 Thermocouple Temperature Acquisition Module


NXI-6500-16 minangka modul akuisisi suhu termokopel multi-saluran, terintegrasi banget sing ndhukung K, J, E, S, T, R, N lan sensor termokopel liyane lan polling multi-saluran. A modul siji bisa bebarengan ngumpulake data suhu 16-saluran, kang bisa èfèktif nyuda papan lan biaya saka sistem terpadu.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● 16-saluran termokopel disualekno suhu

● Dhukungan K, J, E, S, T, R, N lan thermocouple liyane

●Resolusi pangukuran suhu: 0.02°C

●Akurasi pangukuran suhu: ± 0.5°C

●Tingkat sampling maksimum: 10S/s

● Ndhukung polling multi-saluran kanggo akuisisi data suhu

●Modul tunggal kanthi slot tunggal, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

●Dhukungan input catu daya DC 12V, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

●Dukungan komunikasi LAN, lan Modbus-RTU, protokol SCPI

Bidang Aplikasi

●Produksi Industri

● Industri Aeroangkasa

● Manufaktur Otomotif

● Pembangkit Listrik Termal

database
Inquiry

Kategori panas