Kabeh Kategori
NXI-6400-1000/10 DC Voltage lan Modul Pengukuran Arus

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-6400-1000/10 DC Voltage lan Modul Pengukuran Arus
NXI-6400-1000/10 DC Voltage lan Modul Pengukuran Arus

NXI-6400-1000/10 DC Voltage lan Modul Pengukuran Arus


NXI-6400-1000/10 minangka modul pangukuran voltase lan arus DC akurasi dhuwur, akurasi pangukuran lan jangkauane bisa dibandhingake karo multimeter 6½ digit ing pasar. NXI-6400-1000/10 ndhukung pangukuran mikro-saiki tingkat nA, cocok kanggo elektronik konsumen, elektronik otomotif, semikonduktor, riset & pendidikan lan industri liyane.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Resolusi nganti 6½ bit

●DCV Range: 100mV/1V/10V/100V/1000V

●DCI Range: 1μA/10μA/100μA/1mA/10mA/100mA/1A/3A/10A

●Tingkat Wacan Maksimal: 5000 wacan/detik

●Modul tunggal kanthi slot tunggal, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

●Dhukungan input catu daya DC 12V, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

● Dhukungan Modbus-RTU, protokol SCPI

Bidang Aplikasi

●3C Consumer Electronics

● Elektronika Otomotif

●Komponèn Semikonduktor

● Riset & pendidikan

database
Inquiry

Kategori panas