Kabeh Kategori
NXI-6201 Programmable Analog Output Card Modul

Omah>Products>Instrumen Modular

N6201 instrumen modular sing bisa diprogram NXI-6201 seri 16-bit 4-channel analog kartu output
NXI-6201 Programmable Analog Output Card Modul

NXI-6201 Programmable Analog Output Card Modul


NXI-6201-4/16 minangka kertu output analog 16 saluran 4-bit. Akurasi voltase nganti 0.03% + 0.02% FS liwat pangukuran presisi dhuwur. NXI-6201-4/16 bisa digunakake ing pangukuran instrumentasi modular NXI lan sasis kontrol utawa powered dhewe, digunakake digunakake ing electronics otomotif, panyimpenan energi lan test skenario liyane, kayata simulasi shunt / Hall output sensor saiki kanggo total simulasi sinyal saiki. testing.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Rentang output analog: ±5V, ±200mV

● 4-saluran output analog karo inter-saluran isolasi

●Resolusi output: 16 bit

● Akurasi tegangan nganti 0.03% + 0.02% FS

● Akurasi saiki: 0.05% + 0.05% FS

● Ndhukung saben saluran voltase konfigurasi independen / saiki

● Kertu tunggal kanthi slot siji, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

● Ndhukung protokol Modbus-RTU, SCPI lan CANopen

●Dhukungan input catu daya 12VDC, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

Bidang Aplikasi

● Simulasi Shunt

●Simulasi Sensor Hall

●BMS Test System

●Sistem ATE liyane

database
Inquiry

Kategori panas