Kabeh Kategori
NXI-6200-4/16 Modul Output Analog

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-6200-4/16 Modul Output Analog
NXI-6200-4/16 Modul Output Analog

NXI-6200-4/16 Modul Output Analog


NXI-6200-4/16 minangka modul output analog 16-bit 4-channel. Spesifikasi output bisa dipilih saka 0 ~ 10V, -10V ~ + 10V, 0 ~ 20mA, 4 ~ 20mA, lan akurasi voltase output nganti 0.01% + 0.01% FS NXI-6200-4/16 bisa digunakake ing pangukuran instrumentasi modular NXI lan sasis kontrol, uga bisa digunakake kanthi kapisah, digunakake digunakake ing kalibrasi lan testing saka macem-macem disualekno lan sistem pangukuran lan simulasi saka macem-macem sinyal sensor.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Spesifikasi output tegangan analog: 0~10V, -10V~+10V

●Spesifikasi output saiki analog: 0~20mA, 4~20mA

●Dhukungan output analog 2 saluran, saben saluran diisolasi

●Resolusi output: 16 bit

● Akurasi tegangan nganti 0.01% + 0.01% FS

● Akurasi saiki: 0.05% + 2.5μA

● Ndhukung konfigurasi independen saka voltase / saiki kanggo saben saluran

● Kertu tunggal kanthi slot siji, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

●Digabungake karo sasis NXI-F1000, pemicu eksternal bisa diwujudake

● Dhukungan Modbus-RTU, protokol SCPI

●Dhukungan input catu daya 12VDC, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

Bidang Aplikasi

●Simulasi Sinyal Sensor

●Pengujian Peralatan Pertambangan Digital

●BMS Test System

●Sistem ATE liyane

database
Inquiry

Kategori panas