Kabeh Kategori
NXI-6100-32 / 12 Dhuwur Speed ​​Data disualekno Modul

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-6100-32 / 12 Dhuwur Speed ​​Data disualekno Modul
NXI-6100-32 / 12 Dhuwur Speed ​​Data disualekno Modul

NXI-6100-32 / 12 Dhuwur Speed ​​Data disualekno Modul


NXI-6100-32/12 punika 12-bit 32-channel analog input & 2-channel output analog modul akuisisi data kacepetan dhuwur, ndhukung 1.25MS / s tingkat sampel input lan 1MS / s tingkat sampel output. NXI-6100-32/12 dilengkapi FIFO snubber, lan ndhukung output gelombang sing ditemtokake pangguna. Bisa digunakake kanthi akeh ing akuisisi sinyal voltase, pangolahan data lan analisis ing macem-macem lapangan lan skenario, kayata elektronik konsumen 3C, kontrol industri, lan riset & pendidikan.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Input analog: ±10V/±5V/±1V/±200mV

●32 saluran input analog bisa diowahi dadi 16 saluran input diferensial

●Dhukungan output analog 2 saluran

●Rentang output analog: ± 10V

●Resolusi input/output: 12 bit

●Total input sampling rate: 1.25MS/s

● Output sampling rate 1MS/s

●Kapasitas memori akuisisi: 16MB

●Dhukungan output gelombang sing ditemtokake pangguna kanthi kapasitas cache 2048KB

●Modul tunggal kanthi slot tunggal, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

●Dukungan 12V DC power supply, LAN komunikasi kanggo kontrol individu

Bidang Aplikasi

● Akuisisi Sinyal Listrik

● Pengujian Pengontrol Elektronik

● Kontrol Industri

● Sistem Uji Terpadu

database
Inquiry

Kategori panas