Kabeh Kategori
NXI-5100 Series Programmable Resistance Module

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-5100 seri Kapadhetan dhuwur kertu resistance programmable
NXI-5100 Series Programmable Resistance Module

NXI-5100 Series Programmable Resistance Module


NXI-5100 punika Kapadhetan dhuwur multi-saluran modul resistor programmable sing ndhukung LAN kontrol bus. Rentang opsional yaiku 0Ω~11.11MΩ. Akurasi resistance bisa nganti 0.1%. Kanggo aplikasi sing beda-beda, arsitektur desain fleksibel ndhukung modul siji kanthi saluran 8, 12, 16, lan 24 opsional, lan nyedhiyakake tingkat resolusi resistensi sing cocog, nganti 1Ω, kanggo nyukupi kabutuhan skenario tes sing beda.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Opsional 8, 12, 16, 24 saluran

●Resistansi opsional: 0Ω (korsleting) ~ 11.11MΩ

●Resolusi pemrograman resistor nganti 1Ω

●Akurasi tahan: ± 0.1%

● Resistance daya maksimum: 0.25W

● Ngalih urip: mbukak kurang> 100 yuta operasi, mbukak lengkap> 1 yuta operasi

●Cepet tumindak, ndhukung 2000 kaping resistance programming per detik

●Spesifikasi ndhukung lan kustomisasi model

●Modul tunggal jembaré 4HP, ndhukung sasis NXI-F1080 lan kotak N8000S kanggo aplikasi integrasi

● Sirkuit kontrol diisolasi saka resistor sing bisa diprogram

●Tegangan operasi maksimum: 125 VAC, 60 VDC

●Saiki ngoper maksimum: 0.5A

● Ngalih wektu nutup: <1.1ms, ngalih wektu release: <0.4ms

●Kontrol komunikasi LAN

Bidang Aplikasi

● NTC simulasi suhu

● tes BMS

● Panggantos resistor luwes

● Sistem uji integrasi

Fungsi & Kaluwihan

Pilihan model NXI-5100

database
Inquiry

Kategori panas