Kabeh Kategori
NXI-4201-24 Universal Relay Control Module

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-4201-24 Universal Relay Control Module
NXI-4201-24 Universal Relay Control Module

NXI-4201-24 Universal Relay Control Module


NXI-4201-24 minangka modul kontrol relay 24 saluran kanthi relay elektromagnetik sing bisa dipercaya, lan kapasitas sinyal daya dhuwur nganti 24W. Sirkuit kontrol NXI-4201-24 diisolasi kanthi listrik saka sirkuit switching; Mula, kanthi efektif bisa nglindhungi sistem tes lan nambah safety tes. NXI-4201-24 nduweni kapasitas muat sing kuat lan kinerja isolasi sing apik, lan bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem adegan sing kudu diowahi voltase AC / DC lan saiki.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●24 saluran, dukungan SPST (Single Path Single Throw)

● Beban Ngalih 0.5A/120VAC,1A/24VDC

● Wektu Tumindak: 10ms (khas)

●Kekuwatan dielektrik: coil-kontak 4000V AC

● Resistansi Kontak: 100mΩ

● Urip mekanik nganti 5 × 10 ^ 6 kaping

●Modul tunggal kanthi slot tunggal, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

●Dhukungan input catu daya DC 12V, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

● Dhukungan Modbus-RTU, protokol SCPI

Bidang Aplikasi

●Circuit Switching Control

●Sinyal ON/OFF Simulasi

● Sistem Uji Terpadu


database
Inquiry

Kategori panas