Kabeh Kategori
NXI-4200-8 Universal Relay Control Module

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-4200-8 Universal Relay Control Module
NXI-4200-8 Universal Relay Control Module

NXI-4200-8 Universal Relay Control Module


NXI-4200 minangka modul switch kontrol relay 8 saluran kanthi relay elektromagnetik sing bisa dipercaya, lan kapasitas sinyal daya dhuwur nganti 150W. Sirkuit kontrol model iki diisolasi kanthi listrik saka sirkuit switching; Mula, kanthi efektif bisa nglindhungi sistem tes lan nambah safety tes. NXI-4200-8 nduweni kapasitas muat sing kuat lan kinerja isolasi sing apik, lan bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem adegan sing kudu diowahi voltase lan arus AC / DC.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●8 saluran, dukungan SPST (Single Path Single Throw)

● Beban Ngalih 8A/250VAC, 5A/30VDC

● Wektu Tumindak: 10ms (khas)

●Kekuwatan dielektrik: coil-kontak 4000V AC

● Resistansi Kontak: 100mΩ

●Urip mekanik nganti 10^7 kaping

●Modul tunggal kanthi slot tunggal, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000 utawa panggunaan mandiri

●Dhukungan input catu daya DC 12V, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

● Dhukungan Modbus-RTU, protokol SCPI

Bidang Aplikasi

●Circuit Switching Control

●Sinyal ON/OFF Simulasi

● Sistem Uji Terpadu


database
Inquiry

Kategori panas