Kabeh Kategori
NXI-3201 Series Programmable DC Kartu Beban Elektronik

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-3201 seri programmable dc kertu beban elektronik
NXI-3201 modul programmable kanggo sistem integrasi
NXI-3201 Series Programmable DC Kartu Beban Elektronik
NXI-3201 Series Programmable DC Kartu Beban Elektronik

NXI-3201 Series Programmable DC Kartu Beban Elektronik


Seri NXI-3201 minangka beban elektronik DC modular sing bisa diprogram kanthi presisi dhuwur, terintegrasi kanthi lengkap, dikembangake dening NGI. Iki nganggo arsitektur NXI, dirancang kanggo aplikasi integrasi, ndhukung CC / CV / CP / CR / LED lan mode operasi liyane, kanthi OCP / OVP / OPP / OTP lan macem-macem fungsi perlindungan liyane. NXI-3201 seri bisa digunakake digunakake ing akeh kothak, kayata kurang daya ngoper sumber daya, DC / DC converter, sumber daya LED, elektronik otomotif, riset lan pendidikan, etc.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Kisaran daya: 20W/25W/50W

●Voltage range: 0~20V/0~60V/0~100V

●Current range: 0~1A/0~5A/0~10A

●Rentang pangukuran ganda kanggo mode CC, CV, CP, CR

●Trep kanggo test daya multi-saluran karo mbukak sinkron

● Multiple test mode: CC/CV/CR/CP/CCD/CVD/CPD/CRD/LED

●Tingkat munggah lan tiba sing bisa diowahi kanggo voltase lan saiki; Kacepetan respon loop sirkuit sing bisa diatur

●OCP/OPP/simulasi short circuit

●Uji urutan (SEQ), tes otomatis, mode tes Von/Voff

●Kanthi slot siji/dobel, ditrapake kanggo sasis NXI-F1000

●12VDC power supply, LAN komunikasi kanggo kontrol individu

● Ndhukung protokol SCPI/Modbus-RTU lan pemicu eksternal

Bidang Aplikasi

●Tes sumber daya sing sithik, kayata daya AC / DC, konverter DC / DC, daya LED, daya komunikasi, lsp.

● Tes sabuk kabel otomotif, konektor, sekring, relay, lsp.

● Test discharge baterei lithium, baterei panyimpenan, etc.

Fungsi & Kaluwihan

Integrasi ultra-dhuwur, sasis 4U kanthi nganti 16 saluran

NXI-3201 DC Programmable Electronic Load Cards bisa digabungake karo NXI-F1080 lan sasis liyane, ndhukung nganti 16 saluran ing piranti siji. Saben saluran diisolasi kanthi listrik. Bisa dikontrol kanthi kapisah utawa bebarengan. Integrasi ultra-dhuwur ing aplikasi sistem tes kumpulan multi-saluran nyuda biaya tes lan pendhudhukan instrumen kanggo pangguna.NXI-F1080 VS beban elektronik tradisional

Simulasi lampu LED kanggo nguji daya nyopir LED

Beban elektronik nduweni fungsi simulasi lampu LED. Minangka ditampilake ing tokoh, sirkuit padha LED kanggo nyambung resistance Rd karo sumber voltase Vf ing seri. Kurva IV iku padha karo tangen saka kurva IV nonlinear LED nyata ing titik operasi (Vo, Io). Kanthi mode LED sing dibangun, NXI-3201 ningkatake tes efisien sumber daya LED

Simulasi lampu LED kanggo nguji daya nyopir LED

Tes OCP (liwat proteksi saiki)

Sajrone tes OCP, NXI-3201 bakal mbukak ing mode CC lan mriksa manawa voltase DUT luwih murah tinimbang voltase pungkasan. Yen luwih murah, NXI-3201 bakal ngrekam arus loading saiki minangka asil tes lan nutup input kanggo mungkasi tes kasebut. Yen voltase DUT luwih dhuwur tinimbang voltase pungkasan, NXI-3201 bakal nambah arus beban nganti voltase DUT luwih murah tinimbang voltase pungkasan utawa tekan Max. loading saiki.Tes OCP (liwat proteksi saiki)

database
Inquiry

Kategori panas