Kabeh Kategori
NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Modul

Omah>Products>Instrumen Modular

NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Modul
NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Modul

NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Modul


NXI-3106 seri punika modul sumber daya DC programmable karo Kapadhetan daya dhuwur, akurasi dhuwur. Kertu siji karo slot siji, daya output nganti 60W. NXI-3106 ndhukung kertu tunggal / kontrol terintegrasi, ndhukung mode CC, CV lan SEQ, fungsi pilihan prioritas CC&CV, digunakake ing sistem tes terpadu, tes jalur produksi skala gedhe lan skenario tes liyane.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Rentang Daya 0~60W

● Range Tegangan 6V/15V/30V/60V

●Saiki Range 12A/4A/2A/1A

● Dhukungan mode CC/CV

●Dhukungan fungsi SEQ, 1000 langkah kanggo total 10 file, sing bisa ditugasake dhewe

●Dhukungan terintegrasi karo sasis pangukuran & kontrol NXI-F1080, NXI-F1030, NXI-F1020

●Dhukungan fungsi pilihan prioritas CC&CV

●Dhukungan proteksi OVP/OCP/OPP/OTP

●4HP jembaré kanggo modul siji

●220V AC input, dukungan LAN port kontrol komunikasi

Fungsi & Kaluwihan

Integrasi dhuwur, sasis 4U ndhukung nganti 16 saluran
NXI-3106 modul sumber daya DC programmable bisa Integrasi digunakake karo seri NXI-F1080 lan pangukuran liyane & sasis sistem kontrol, sasis siji ndhukung nganti 16 saluran. Dibandhingake karo sumber daya desktop umum, integrasi ultra-dhuwur kanthi efektif mbantu pangguna ngirit ruang lan biaya tes.
NXI3106 4U 16 saluran integrasi dhuwur

Fungsi SEQ
Seri NXI-3106 ndhukung mode SEQ, lan bisa diowahi nganti 1000 langkah, pangguna bisa nyetel voltase output, arus output, lan wektu tinggal siji langkah.
NXI3106 SEQ fungsi

Fungsi Prioritas CC&CV
Seri NXI-3106 ndhukung fungsi prioritas CC&CV, pangguna bisa milih mode kerja sing optimal kanggo tes miturut karakteristik DUT. Kaya sing ditampilake ing Gambar 1, nalika DUT kudu ngindhari overshoot voltase sajrone tes, mode prioritas voltase kudu digunakake kanggo entuk voltase munggah sing cepet lan lancar. Minangka ditampilake ing Figure 2, nalika DUT kudu ngindhari overshoot saiki, utawa DUT impedansi kurang, mode prioritas saiki kudu digunakake kanggo njupuk saiki Rising cepet lan Gamelan.
NXI3106 CC&CV fungsi prioritas

database
Inquiry

Kategori panas