Kabeh Kategori
Modul Test Terusan N8150A kanggo Testing Reliabilitas Konektor Harness

Omah>Products>Instrumen Modular

Modul Test Terusan N8150A kanggo Testing Reliabilitas Konektor Harness
Modul Test Terusan N8150A kanggo Testing Reliabilitas Konektor Harness

Modul Test Terusan N8150A kanggo Testing Reliabilitas Konektor Harness


Seri N8150A minangka modul tes kontinuitas sing dirancang kanggo tes linuwih konektor sabuk kanggo ngevaluasi kinerja lan kualitas crimp ing macem-macem kahanan suhu lan getaran. N8150A seri tundhuk karo standar test paling anyar lan ditondoi dening kacepetan dhuwur lan tliti sampling dhuwur, karo tingkat sampling maksimum 10MS / s. Bisa digunakake kanthi akeh ing industri otomotif, laut, aeroangkasa lan piranti medis.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Patuhi persyaratan uji QC/T-1067.1-2017, USCAR2-7

● Integrasi dhuwur, karo sasis N8000 nganti 19CH

● Tegangan pangukuran: DC 12V

●Pengukuran Arus: 10mA/100mA/300mA opsional

●Akurasi nganti 0.5% + 0.5% FS

● Resolusi Wektu: 0.1μs

● Kertu siji karo slot siji, ditrapake kanggo nggunakake sasis N8000

●Rampungake test break cepet karo kamar suhu dhuwur lan kurang, meja geter

● Dilengkapi piranti lunak tes khusus; Panyimpenan data, analisis gelombang bisa didhukung

●Parameterisasi saluran fleksibel; Saluran bisa ditambahi ing cascade

●Dhukungan input catu daya 12VDC, komunikasi LAN kanggo kontrol individu

Bidang Aplikasi

● Sabuk Otomotif

● Aerospace Harness

● Sabuk medis

● Konektor Harness Liyane

database
Inquiry

Kategori panas