Kabeh Kategori
N8064B Programmable Modular Resistor

Omah>Products>Instrumen Modular

N8064B seri saluran tunggal kartu resistensi programmable
N8064B seri saluran tunggal resistor variabel programmable
N8064B Programmable Modular Resistor
N8064B Programmable Modular Resistor

N8064B Programmable Modular Resistor


N8064B minangka kertu resistance programmable saluran siji kanthi tegangan tahan maksimum nganti 1000V. Range setelan resistance yaiku 200kΩ ~ 61MΩ. Iki ngidini setelan fleksibel miturut macem-macem aplikasi. Sajrone aplikasi, penggemar dibutuhake kanggo cooling. Total daya input ngirim ora ngluwihi 3W.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Kapadhetan dhuwur kertu resistance programmable

● Resistance matrix switch tahan voltase nganti 1000V

●Kontrol sirkuit lan resistance array isolasi listrik @ 1000V

● Layanan kustomisasi spesifikasi sing beda kasedhiya

● Komunikasi Ethernet 100M

database
Inquiry

Kategori panas