Kabeh Kategori
N62400 Series Fuel Cell Testing Programmable DC Electronic Load Tester

Omah>Products>Seri Test Sel Bahan Bakar

N62400 seri voltase kurang dhuwur saiki beban elektronik dc programmable
N62400 panel ngarep
N62400 konfigurasi
N62400 panel mburi
N62400 Series Fuel Cell Testing Programmable DC Electronic Load Tester
N62400 Series Fuel Cell Testing Programmable DC Electronic Load Tester
N62400 Series Fuel Cell Testing Programmable DC Electronic Load Tester
N62400 Series Fuel Cell Testing Programmable DC Electronic Load Tester

N62400 Series Fuel Cell Testing Programmable DC Electronic Load Tester


Seri N62400 dikembangake adhedhasar pengalaman NGI sajrone uji coba sel bahan bakar. Iku kanthi akurasi dhuwur, linuwih dhuwur lan kinerja biaya dhuwur. N62400 bisa mbukak saiki dhuwur ing voltase Ultra-kurang. Tegangan operasi minimal nalika ngemot 1200A bisa kurang nganti 0.2V. Iki dirancang ing sasis 19U 3 inci, sing kasedhiya kanggo panggunaan benchtop utawa instalasi ing rak 19 inci.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range daya: 0-6000W

● Rentang tegangan: 0-40V

● Kisaran saiki: 0-1200A

●Min. voltase operasi minangka kurang 0.2V nalika loading saiki 1200A

●Mode operasi: CC, CV, CP, CR

●Fungsi CR/CP stabil lan dipercaya didhukung dening hardware

● Tingkat munggah lan mudhun sing bisa diowahi

●Mendukung komunikasi LAN/RS232/CAN

●Supporting charge & discharge test, OCP test

●Programmable sequence test function (SEQ), nganti 100 grup file urutan, nganti 50 langkah saben file

●Antarmuka pemrograman analog (APG), antarmuka pemantauan saiki, fungsi pemicu remot/lokal

●Short-circuit simulasi

●Fungsi Von/Voff sing bisa diowahi

●Built-in ESR fungsi tes (Opsional)

Bidang Aplikasi

● Tes sel bahan bakar

●Tegangan kurang liyane & aplikasi saiki dhuwur

Fungsi & Kaluwihan

Settable Von / Voff

Fungsi Von latch duwe rong mode kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan tes: aktif lan dipateni.

settable Von / Voff

Loading saiki ing voltase ultra-rendah

Tegangan output saka sel bahan bakar siji mboko sithik suda minangka mundhak saiki, kang mbutuhake peralatan test kanggo bisa mbukak dhuwur saiki ing voltase Ultra-rendhek. N62400 3U mandiri ndhukung input maksimum 600A, lan voltase operasi minimal 0.2V@600A, kang bisa éling test karakteristik kanggo meh kabeh TCTerms voltase ing proses test sel bahan bakar siji, lan bisa kanthi nampilake saiki saka sel bahan bakar ing. kabeh voltase sawetara, supaya minangka kanggo nyedhiyani data cekap kanggo sinau kinerja sel bahan bakar

loading saiki ing voltase ultra-rendah

Ukuran Produk

N62400 ukuran

database
Inquiry

Kategori panas