Kabeh Kategori
N1200 Series Fuel Cell Voltage Monitoring Tester

Omah>Products>Seri Test Sel Bahan Bakar

N1200 seri multi channel sel bahan bakar voltase monitor instrument
N1200 panel ngarep
N1200 konfigurasi
N1200 panel mburi
N1200 Series Fuel Cell Voltage Monitoring Tester
N1200 Series Fuel Cell Voltage Monitoring Tester
N1200 Series Fuel Cell Voltage Monitoring Tester
N1200 Series Fuel Cell Voltage Monitoring Tester

N1200 Series Fuel Cell Voltage Monitoring Tester


Monitor voltase sel seri N1200 dikembangake khusus dening NGI kanggo R&D lan produksi sel bahan bakar. Iku kanthi ukuran kompak, integrasi dhuwur, linuwih dhuwur lan transmisi data cepet. N1200 mandiri ndhukung nganti 200 saluran. Saluran liyane bisa dites bebarengan ing mode cascade. Rentang akuisisi voltase yaiku saka -5V nganti +5V, sing nutupi kisaran voltase sel bahan bakar. Data voltase nyata-wektu saka total 200 saluran bisa diunggah ing 50ms kanthi nggunakake komunikasi Ethernet 100M.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Rentang akuisisi tegangan: -2.5V~+2.5V, -3V~+3V,-5V~+5V

●Akuisisi tegangan: 1mV, 2mV

●Integrasi dhuwur, mandiri kanthi nganti 200 saluran

●Transmisi data cepet, ing 50ms kanggo total 200 saluran transmisi

● Komunikasi Ethernet 100M

● Integrasi sistem sing gampang, ndhukung protokol Modbus standar, trep kanggo integrasi menyang PLC lan sistem kontrol liyane

●Ukuran kompak, standar 19-inch 1U, trep kanggo instalasi rak

Bidang Aplikasi

● Pemantauan voltase sel bahan bakar

●Monitoring voltase sel baterei

Fungsi & Kaluwihan

Mandhiri ndhukung 200 saluran pemantauan voltase

N1200 CVM nggabungake 200 saluran ing sasis standar 19U 1 inci. Kanggo syarat testing saluran liyane, sawetara set N1200 bisa digunakake kanggo testing simultaneous, kang ora mung nyimpen papan kanggo pelanggan, nanging uga nambah penak.

200 saluran data wektu nganyari 50ms

Kacepetan sampling ultra-cepet N1200 lan kacepetan transmisi cepet nggawe wektu saka akuisisi kanggo nganyari 200 saluran data nganti 50ms.

200 saluran data wektu nganyari 50ms

Akuisisi voltase nganti 1mV

N1200 CVM nggunakake sirkuit deteksi stabil kanggo ngukur voltase sel bahan bakar kanthi akurasi nganti ± 1mV, mbisakake wektu nyata deteksi tegangan dhuwur-akurasi sel bahan bakar siji. Koefisien suhu kurang saka 50ppm / ℃, lan kesalahan sing disebabake saben sepuluh derajat Celsius ora ngluwihi 0.05%, sing ngidini N1200 njaga presisi dhuwur ing aplikasi.

Akuisisi voltase nganti 1mV

database
Inquiry

Kategori panas