Kabeh Kategori
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N8361F tegangan bipolar lan output arus bidirectional sumber daya dc programmable
N8361F panel mburi
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply

N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply


Seri N8361F minangka sumber daya DC sing bisa diprogram kanthi tegangan bipolar lan output arus bidirectional, sing bisa dioperasikake saka kuadran pisanan nganti kuadran papat. N8361F ndhukung karakteristik kayata respon cepet, akurasi dhuwur, stabilitas dhuwur, keluwesan dhuwur. Wektu munggah voltase lan tiba kurang saka 50μs, akurasi saiki nganti 1μA, bisa digunakake ing aplikasi sing mbutuhake sumber daya voltase positif lan negatif, kayata sirkuit analog, peralatan laboratorium, testing komponen elektronik lan testing drift lemah elektronik otomotif.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range Tegangan:-20V~+20V

●Rentang Saiki: -10A~+10A, Rentang Daya: 0-200W

● Tegangan munggah lan tiba wektu ≤50μs

● Dhukungan mode SEQ

●Akurasi dhuwur: Akurasi tegangan 0.01% + 2mV, akurasi saiki nganti 1μA

● DVM tliti dhuwur

● Dhukungan stopkontak ngarep lan mburi, luwih gampang kanggo desktop & integrasi

●Kanthi I/O digital, ndhukung tes pemicu

●LAN/RS232/CAN Antarmuka

Bidang Aplikasi

●Tes produk elektronik voltase positif lan negatif

●Tes pangisian daya cepet elektronik konsumen

●Sirkuit analog, tes relay

●ECU ground drift test

Fungsi & Kaluwihan

Pasokan daya bipolar, operasi papat kuadran

Fitur unik saka sumber daya DC bipolar yaiku saklar polaritas positif lan negatif. Kanthi nyetel posisi saklar, pangguna bisa milih voltase positif utawa output voltase negatif kanggo nyukupi kabutuhan tes sirkuit. Digabungake karo desain aliran arus bidirectional, N8361F bisa entuk operasi papat kuadran.

sumber daya bipolar, 4 operasi kuadran

Desain wiring ngarep lan mburi

N8361F dilengkapi jack banana ing panel ngarep lan terminal output ing panel mburi, sing gampang kanggo aplikasi desktop & integrasi, lan nambah efisiensi tes.

Fungsi tes DVM

Seri N8361F nyedhiyakake fungsi pangukuran sirkuit dhasar. Wis siji saluran dibangun ing DVM kanggo test voltase external. Range tegangan -30V ~ 30V, lan resolusi 0.1mV. Layar LCD bakal nuduhake data dinamis, sing trep kanggo pangguna kanggo mirsani owah-owahan voltase.

Ukuran produk

N8361F ukuran

database
Inquiry

Kategori panas