Kabeh Kategori
N39400 Series Ngalih Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N39400 seri 4 saluran akurasi dhuwur ngalih sumber daya dc programmable
N39400 panel ngarep
N39400 konfigurasi
N39400 panel mburi
N39400 Series Ngalih Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply
N39400 Series Ngalih Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply
N39400 Series Ngalih Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply
N39400 Series Ngalih Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply

N39400 Series Ngalih Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply


Seri N39400 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram kanthi akurasi dhuwur & multi-saluran kanthi desain 19U 2-inch standar, kasedhiya kanggo instalasi rak. N39400 mandiri ndhukung Max. 4 saluran output, karo saluran diisolasi. Loro-lorone operasi lokal ing panel ngarep lan remot kontrol ing komputer didhukung. N39400 bisa digunakake digunakake ing tes laboratorium, tes integrasi sistem, garis penuaan produksi, lsp.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range tegangan: 60V/150V

● Kisaran saiki: 4A/6A/10A/15A

●Kisaran daya: 200W/360W/600W

●Fungsi prioritas CC&CV

● Piranti siji nganti 4 saluran, saben saluran diisolasi

● Multiple proteksi: OVP, OCP, OTP lan short circuit

●Port LAN lan antarmuka RS232

● Dilengkapi layar LCD lan antarmuka pangguna-loropaken

●Desain port LAN ganda

Bidang Aplikasi

● Laboratorium sekolah

● Laboratorium R&D

● Pamriksaan lini produksi

● Tes perawatan

Fungsi & Kaluwihan

Integrasi ultra-dhuwur, piranti siji nganti 4 saluran

Seri N39400 nganggo desain 19U standar 2-inch, kanthi saluran Max.4 ing piranti siji. Saben saluran diisolasi. Siji piranti bisa ndhukung tes 4-stasiun bebarengan, sing nyuda jumlah peralatan tes lan nambah efisiensi tes.

Remot kontrol

N39400 seri ndhukung remot kontrol, nyediakake RS232 lan port LAN kanggo komunikasi karo komputer, lan nyadari kabeh fungsi ing panel liwat piranti lunak aplikasi komputer.

Rasa adoh

Seri N39400 nyedhiyakake fungsi pangertèn remot, sing bisa nransfer voltase beban nyata menyang N39400 supaya N39400 bisa ngimbangi voltase output lan ngilangi kesalahan kabel timbal.

Ikon datar UI

Ikon datar UI nawakake operasi sing gampang lan cepet.

N39400 antarmuka fungsi

Fungsi prioritas CC&CV

N39400 nduweni fungsi milih prioritas daur ulang voltase-kontrol utawa daur ulang kontrol saiki, sing ngidini N39400 nganggo mode uji optimal kanggo macem-macem DUT, lan kanthi mangkono nglindhungi DUT.

Minangka ditampilake ing tokoh siji, nalika DUT mbutuhake nyuda overshoot voltase sak test, kayata nyediakke daya kanggo prosesor voltase kurang utawa inti FPGA, mode prioritas voltase kudu dipilih kanggo njupuk voltase munggah cepet lan Gamelan.

Minangka ditampilake ing tokoh loro, nalika DUT mbutuhake ngurangi overshoot saiki sak test, utawa nalika DUT karo impedansi kurang, kayata skenario pangisian daya baterei, mode prioritas saiki kudu milih kanggo njupuk munggah cepet lan Gamelan saiki.

Fungsi prioritas CC&CV

Port LAN dobel kanggo ngontrol sawetara piranti

N39400 dilengkapi rong port LAN, sing bisa ndhukung kontrol sawetara piranti kanggo pangaturan cepet lan tes.

port LAN dual kanggo kontrol sawetara piranti

database
Inquiry

Kategori panas