Kabeh Kategori
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N39200 seri 2 saluran akurasi dhuwur sumber daya dc programmable kanggo testing
N39200 panel ngarep
N39200 konfigurasi
N39200 panel mburi
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply

N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply


Seri N39200 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram kanthi akurasi dhuwur & dual-saluran, kasedhiya kanggo panggunaan benchtop. N39200 mandiri ndhukung output saluran 2, kanthi saben saluran diisolasi. Operasi lokal ing panel ngarep lan remot kontrol ing komputer didhukung. N39200 bisa digunakake kanthi akeh ing tes lab, tes integrasi sistem, garis penuaan produksi, lsp.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range tegangan: 60V/150V

● Layar tutul definisi dhuwur

● Kisaran saiki: 4A/8A/10A/20A

● antarmuka pangguna-loropaken

●Kisaran daya: 200W/400W/600W

●Port LAN lan antarmuka RS232

●Fungsi prioritas CC&CV

● Multiple proteksi: OVP, OCP, OTP lan short circuit

●Desain port LAN ganda

● Piranti siji karo 2 saluran, saben saluran diisolasi

Bidang Aplikasi

● Laboratorium sekolah

● Laboratorium R&D

● Pamriksaan lini produksi

● Tes perawatan

Fungsi & Kaluwihan

Saluran dobel, ukuran kompak lan bobot entheng

Seri N39200 nganggo desain 2U lan setengah 19 inci, kanthi 2 saluran ing piranti siji. Saben saluran diisolasi. Siji piranti bisa ndhukung tes 2 stasiun bebarengan, sing nyederhanakake platform tes lan nambah efisiensi tes.

Ikon datar UI

Ikon datar UI nawakake operasi sing gampang lan cepet.

N39200 antarmuka fungsi

N39200 antarmuka fungsi

Keypad virtual

N39200 dirancang kanthi keypad virtual kanggo input paramèter.

fungsi virtual keypad

Mode SEQ

Mode SEQ ngidini setelan voltase output, saiki output lan wektu manggon kanggo langkah siji.

Mode SEQ

Mode kaskade kanggo ekspansi daya

N39200 ndhukung rong saluran mode paralel internal. Ing mode paralel, voltase output tetep padha. Saiki output lan daya bakal tikel kaping pindho.

mode cascade kanggo expansion daya

mode cascade kanggo expansion daya

Fungsi prioritas CC&CV

N39200 nduweni fungsi milih prioritas daur ulang voltase-kontrol utawa daur ulang kontrol saiki, sing ngidini N39200 nganggo mode uji optimal kanggo macem-macem DUT, lan kanthi mangkono nglindhungi DUT.

Minangka ditampilake ing tokoh siji, nalika DUT mbutuhake nyuda overshoot voltase sak test, kayata nyediakke daya kanggo prosesor voltase kurang utawa inti FPGA, mode prioritas voltase kudu dipilih kanggo njupuk voltase munggah cepet lan Gamelan.

Minangka ditampilake ing tokoh loro, nalika DUT mbutuhake ngurangi overshoot saiki sak test, utawa nalika DUT karo impedansi kurang, kayata skenario pangisian daya baterei, mode prioritas saiki kudu milih kanggo njupuk munggah cepet lan Gamelan saiki.

Fungsi prioritas CC&CV

Port LAN dobel kanggo ngontrol sawetara piranti

N39200 dilengkapi rong port LAN, sing bisa ndhukung kontrol sawetara piranti kanggo pangaturan cepet lan tes.

port LAN dual kanggo kontrol sawetara piranti


database
Inquiry

Kategori panas