Kabeh Kategori
N38300 Series Wide Range High Power High Voltage Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N38300 seri dhuwur voltase dhuwur programmable sumber daya dc
N38300 panel ngarep
N38300 konfigurasi
N38300 panel mburi
N38300 Series Wide Range High Power High Voltage Programmable DC Power Supply
N38300 Series Wide Range High Power High Voltage Programmable DC Power Supply
N38300 Series Wide Range High Power High Voltage Programmable DC Power Supply
N38300 Series Wide Range High Power High Voltage Programmable DC Power Supply

N38300 Series Wide Range High Power High Voltage Programmable DC Power Supply


Seri N38300 minangka macem-macem, Kapadhetan daya dhuwur, sumber daya DC daya dhuwur sing bisa diprogram. N38300 mandiri 19-inch sasis 3U nganti 18kW. Efisiensi daya nganti 93%. Range daya nganti 180kW. Kisaran saiki nganti 5100A lan kisaran voltase nganti 2250V. N38300 seri DC sumber daya nduweni fungsi lengkap lan ndhukung macem-macem cara kontrol, dadi pilihan becik kanggo aplikasi laboratorium lan sistem test otomatis.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Tegangan nganti 2250V, saiki nganti 5100A, daya nganti 180kW

● Ndhukung master / slave paralel, ditambahi daya nganti 1.8MW

●Akurasi tegangan 0.05%FS, akurasi saiki 0.1%FS

●Voltage lan current sampling rate 500kHz, resolusi 16 bit

● Faktor daya 0.99, efisiensi nganti 93%

●Port LAN lan antarmuka RS232 minangka standar, GPIB, BISA, RS485 lan USB minangka opsional

●Fungsi prioritas CC&CV

●CC, CV lan mode CP

●Sasis 19U standar 3 inci

● Tingkat munggah lan mudhun sing bisa diowahi kanggo voltase lan arus

●Simulasi resistensi internal, fungsi SEQ, fungsi RAMP tegangan

● Multiple proteksi: OCP, OVP, LVP, OTP, OPP

● Dilengkapi layar LCD, tombol angka lan kenop kanggo ndhukung operasi lokal

● Dilengkapi karo isolasi voltase dhuwur digital & analog, lan antarmuka ngawasi

Bidang Aplikasi

●Bidang energi anyar, kayata baterei Li-on, fotovoltaik, bahan bakar hidrogen, BMS panyimpenan energi, lsp.

● Testing lan daya komponen elektronik daya dhuwur

●Laboratorium, jalur produksi ATE sistem tes otomatis

●Lapangan elektronik daya, kayata konverter DC-DC daya dhuwur, konverter DC-AC, lsp.

● Testing lan daya saka elektronik aerospace

●Bidang otomatisasi industri, kayata pengontrol, drive, server, robot, lsp.

Fungsi & Kaluwihan

Wide sawetara kanggo ngirit biaya tuku

Daya maksimum seri N38300 dudu asil Max. voltase pingan dening Max. saiki. Ayo dadi njupuk model N38306-300-75 contone. The Max. daya punika 6kW nalika Max. voltase 300V lan Max. saiki 75A. Dibandhingake karo sumber daya tradisional, fitur iki nawakake N38300 sawetara aplikasi luwih akeh, kang Ngartekno nyuda biaya tuku lan pendhudhukan papan.

daya dhuwur output voltase dhuwur

Fungsi prioritas CC&CV

N38300 nduweni fungsi milih prioritas daur ulang voltase-kontrol utawa daur ulang kontrol saiki, sing ngidini N38300 nganggo mode uji optimal kanggo macem-macem DUT, lan kanthi mangkono nglindhungi DUT.

Minangka ditampilake ing tokoh siji, nalika DUT mbutuhake nyuda overshoot voltase sak test, kayata nyediakke daya kanggo prosesor voltase kurang utawa inti FPGA, mode prioritas voltase kudu dipilih kanggo njupuk voltase munggah cepet lan Gamelan.

Minangka ditampilake ing tokoh loro, nalika DUT mbutuhake ngurangi overshoot saiki sak test, utawa nalika DUT karo impedansi kurang, kayata skenario pangisian daya baterei, mode prioritas saiki kudu milih kanggo njupuk munggah cepet lan Gamelan saiki.

Fungsi prioritas CC&CV

Simulasi resistensi internal

Seri N38300 ngidini setelan voltase lan nilai resistance internal. Miturut arus output sing cocog, voltase output dikurangi kanthi resistensi sing disetel. Ing kasus iki, resistance internal baterei secondary, sel bahan bakar lan supercapacitor bisa mung simulasi.

simulasi resistance internal

Desain master / budak, trep kanggo ekspansi daya

N38300 bisa digunakake kanthi mandiri utawa ing operasi paralel master / budak. Wis dibangun ing master / mode budak, lan Max. daya bisa ditambahi kanggo 1.8MW. Iki nggunakake desain enggo bareng saiki sing unik kanggo mesthekake saben modul nuduhake beban sing padha lan njamin konsistensi panggunaan produk.

desain master / abdi

database
Inquiry

Kategori panas