Kabeh Kategori
N36200 Series Wide Range Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N36200 seri kompak sumber daya ac dc programmable
N36200 panel ngarep
N36200 konfigurasi
N36200 panel mburi
N36200 Series Wide Range Programmable DC Power Supply
N36200 Series Wide Range Programmable DC Power Supply
N36200 Series Wide Range Programmable DC Power Supply
N36200 Series Wide Range Programmable DC Power Supply

N36200 Series Wide Range Programmable DC Power Supply


Seri N36200 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram kanthi ukuran ultra kompak, kinerja dhuwur, kapadhetan daya dhuwur. Desain 1 U dhuwur lan setengah 19 ambane desain ndadekke pengalaman nyaman karo spasi-ngirit ing loro mandiri lan terpadu kabinet. Seri N36200 ndhukung respon dinamis kanthi cepet, output akurasi dhuwur, fungsi multi test kanggo nyukupi kabutuhan skenario aplikasi sing beda.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Ukuran Ultra kompak, Kapadhetan daya dhuwur

●Fast dinamis respon wektu, voltase munggah & tiba wektu ≤10ms

● Akurasi tegangan: 0.03% + 0.02% FS

● Akurasi saiki: 0.1% + 0.1% FS

● Dhukungan tes simulasi bentuk gelombang otomotif (opsional)

●Dhukungan test SEQ, test daya baterei, simulasi resistance internal

●Dukungan kontrol komunikasi LAN/RS232/RS485/CAN

●Dukungan protokol komunikasi Modbus-RTU/SCPI/CAnopen

● Tegangan sing bisa diatur / tingkat slew saiki

●Fungsi prioritas CC&CV

● Layar LCD 3.2 inci

Bidang Aplikasi

●Laboratorium R&D

●Dirgantara & elektronik otomotif

●sistem tes ATE

● Baterei panyimpenan

● Elektronika konsumen

Fungsi & Kaluwihan

Ukuran Ultra kompak, Kapadhetan daya dhuwur

N36200 seri DC power supply adopts sistematis desain boros panas, 1U setengah-jembar chassis terpadu 1600W sudhut output, voltase nganti 80V, saiki nganti 42 A. N36200 seri dirancang karo ukuran cilik lan Kapadhetan daya dhuwur kanggo ketemu aplikasi test pelanggan. skenario, nyimpen biaya tuku lan papan sing dikuwasani.

Fungsi prioritas CC&CV

Fungsi prioritas CC&CV

Seri N36200 ndhukung fungsi prioritas CC&CV, pangguna bisa milih mode kerja sing optimal kanggo tes miturut karakteristik DUT.

Kaya sing dituduhake ing tokoh siji, nalika DUT kudu ngindhari overshoot voltase sajrone tes, mode prioritas voltase kudu digunakake kanggo entuk voltase munggah sing cepet lan lancar.

Kaya sing dituduhake ing tokoh loro, nalika DUT kudu ngindhari overshoot saiki, utawa DUT kurang impedansi, mode prioritas saiki kudu digunakake kanggo entuk arus munggah sing cepet lan lancar.

ndhukung fungsi analog waveform otomotif

Ndhukung fungsi analog gelombang otomotif, digunakake kanggo tes kinerja listrik cartronics (Opsional)

Seri N36200 bisa dadi fungsi analog gelombang mobil opsional, sing bisa nyonto bentuk gelombang wiwitan mobil, gelombang terjun voltase wektu cendhak, bentuk gelombang unloading, lan liya-liyane, cocog karo ISO16750-2, LV124 lan standar liyane, digunakake kanggo tes kinerja listrik cartronics.

Ukuran Produk

N36200 ukuran

database
Inquiry

Kategori panas