Kabeh Kategori
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N36100 seri kompak programmable ac dc power supply
N36100 panel ngarep
N36100 konfigurasi
N36100 panel mburi
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply

N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply


N36100 seri punika sumber daya DC karo ukuran Ultra kompak, kinerja dhuwur lan Kapadhetan daya dhuwur. Ing dhuwur 1U lan setengah desain jembaré 19-inch ndadekke pengalaman nyaman karo spasi-ngirit ing loro mandiri lan terpadu kabinet. Daya output maksimal N36100 yaiku 900W. Amarga karakteristik tes lapangan sing beda-beda kayata tes laboratorium, tes integrasi sistem lan tes jalur produksi skala gedhe, seri N36100 nggunakake macem-macem desain kanggo nyukupi kabutuhan skenario aplikasi sing beda-beda.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● 1U dhuwur + setengah jembaré 19-inch, sawetara sudhut lan Kapadhetan daya dhuwur

● Daya output maksimal: 900W

●Remote sense

●Fungsi test SEQ

● Kontrol pemrograman analog eksternal

● Multiple proteksi: OVP, OCP, OPP, OTP lan short circuit

●Fungsi prioritas CC&CV

● Ndhukung test pangisian daya baterei lan fungsi simulasi resistance internal

● Fungsi mbukak otomatis sawise wiwitan, wektu tundha roto bisa diowahi

●Desain modular, trep kombinasi saluran formulti

●Multi antarmuka komunikasi: LAN/CAN/RS232/RS485

Bidang Aplikasi

●Laboratorium R&D

● Otomotif lan avionik

●sistem tes ATE

●Konverter DC/DC Industri

●Motor DC cilik

Fungsi & Kaluwihan

Ukuran ultra-kompak, kinerja dhuwur

N36100 seri mung 1U lan setengah 19 inch. Nanging, daya output maksimal nganti 900W. Nduwe macem-macem fungsi tes, macem-macem proteksi lan macem-macem, sing ngidini N36100 digunakake ing macem-macem aplikasi.

ukuran ultra-kompak

Fungsi prioritas CC&CV

N36100 nduweni fungsi milih prioritas daur ulang voltase-kontrol utawa daur ulang kontrol saiki, sing ngidini N36100 nganggo mode uji optimal kanggo macem-macem DUT, lan kanthi mangkono nglindhungi DUT.

Fungsi prioritas CC&CV

Minangka ditampilake ing tokoh siji, nalika DUT mbutuhake nyuda overshoot voltase sak test, kayata nyediakke daya kanggo prosesor voltase kurang utawa inti FPGA, mode prioritas voltase kudu dipilih kanggo njupuk voltase munggah cepet lan Gamelan.

Minangka ditampilake ing tokoh loro, nalika DUT mbutuhake ngurangi overshoot saiki sak test, utawa nalika DUT karo impedansi kurang, kayata skenario pangisian daya baterei, mode prioritas saiki kudu milih kanggo njupuk munggah cepet lan Gamelan saiki.

layar OLED

Layar OLED nduweni kaluwihan saka ukuran kompak, konsumsi daya kurang, padhange dhuwur lan efisiensi dhuwur.

Fungsi tes SEQ

Fungsi SEQ N36100 ndhukung nganti 200 langkah. Iki ngidini setelan voltase output, saiki output, tingkat mateni voltase, tingkat mateni saiki lan wektu manggon kanggo langkah siji.

Fungsi tes SEQ

Simulasi resistensi internal

Seri N36100 ngidini setelan voltase lan nilai resistance internal. Miturut arus output sing cocog, voltase output dikurangi kanthi resistensi sing disetel. Ing kasus iki, resistance internal baterei secondary, sel bahan bakar lan supercapacitor bisa mung simulasi.

simulasi resistance internal

database
Inquiry

Kategori panas