Kabeh Kategori
N3600 Series DC Power Source Single-Channel Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N3600 seri akeh output sumber daya dc programmable
N3600 panel ngarep
N3600 konfigurasi
N3600 panel mburi
N3600 Series DC Power Source Single-Channel Programmable DC Power Supply
N3600 Series DC Power Source Single-Channel Programmable DC Power Supply
N3600 Series DC Power Source Single-Channel Programmable DC Power Supply
N3600 Series DC Power Source Single-Channel Programmable DC Power Supply

N3600 Series DC Power Source Single-Channel Programmable DC Power Supply


Seri N3600 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram kanthi wiyar. Range saiki output yaiku 5A nganti 1500A, sawetara voltase output yaiku 16V nganti 1200V, lan sawetara daya output yaiku 800W nganti 9kW. Ndhukung mode cascade, mode CC / CV / CP, tes SEQ lan pemrograman eksternal. N3600 kanthi macem-macem, multi-fungsi, kinerja dhuwur lan linuwih dhuwur bisa digunakake ing energi anyar, otomatisasi industri, etc.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range tegangan: 16V-1200V

● Kisaran saiki: 5A-1500A

● Range daya: 800W-9kW

● Operasi sawetara piranti ing mode cascade, nganti 90kW

●CC, CV lan mode CP

●Sequence test function (SEQ), nganti 100 grup file urutan, nganti 100 langkah saben file

●Tingkat munggah/mudhun sing bisa diowahi

● Antarmuka HMI (interaksi manungsa-mesin) sing trep ing layar LCD

● Dilengkapi layar LCD, tombol angka lan kenop kanggo ndhukung operasi lokal

● dissipater njaba kanggo nglindhungi sumber daya lan DUT

●Sasis 19-inch standar, kasedhiya kanggo instalasi benchtop utawa rak

●Built-in RS232/LAN antarmuka komunikasi

● Multiple protections: OCP, OVP, UVP, OTP, OPP, alarm kesalahan komunikasi kontrol periferal

● Antarmuka pemrograman Analog (APG), antarmuka ngawasi saiki, fungsi pemicu remot kanggo mujudake kontrol lan pemantauan fungsi sing kompleks

Bidang Aplikasi

●Bidang energi anyar, kayata baterei Li-on, fotovoltaik, bahan bakar hidrogen, BMS panyimpenan energi, lsp.

●Bidang sipil, kayata peralatan omah, elektronik konsumen, komunikasi, lsp.

●Laboratorium, jalur produksi, sistem uji otomatis ATE

●Bidang otomotif, kayata BMS, DC-DC, elektronik otomotif, lsp.

● Testing lan daya saka elektronik aerospace

●Bidang otomatisasi industri, kayata pengontrol, drive, server, robot, lsp.

Fungsi & Kaluwihan

Fungsi SEQ

Fungsi SEQ nyedhiyakake setelan voltase output, saiki output, tingkat voltase slew, tingkat slew saiki lan wektu manggon kanggo langkah siji.

N3600 SEQ fungsi

Tegangan nganti 1200V, nggawe tes voltase dhuwur luwih aman

Seri N3600 ndhukung nganti 1200V. Ing bidang LED, baterei, konverter DC / DC lan industri liyane, voltase dhuwur minangka kabutuhan dhasar kanggo pasokan listrik. Kejabi industri kasebut ing ndhuwur, seri N3600 uga bisa ditrapake kanggo tes khusus kanthi syarat voltase dhuwur banget. Keamanan tes voltase dhuwur mesthi dadi perhatian para insinyur. NGI nandheske rincian kayata desain terminal safety kanggo njamin keamanan tes kasebut.

Wide sawetara kanggo ngirit biaya tuku

Daya maksimum seri N3600 dudu asil Max. voltase pingan dening Max. saiki. Ayo dadi njupuk model N3630-240-060 contone. The Max. daya punika 3 kW nalika Max. voltase 240V lan Max. saiki 60A. Fitur iki nawakake sawetara aplikasi N3600 luwih akeh, dibandhingake karo sumber daya tradisional.

voltase nganti 1200V

Fungsi dissipater njaba

Nalika nggunakake N3600 kanggo nyuplai daya menyang beban induktif kayata motor, pencet tombol ON / OFF ing panel ngarep N3600 kanggo mungkasi sumber daya. Ing wektu iki, motor bisa bali voltase luwih saka Nilai setelan kanggo N3600, kang kamungkinan kanggo ngrusak N3600 lan motor. Pangguna bisa nyambungake beban menyang N3600 minangka dissipater. Tegangan setelan beban kudu nambah luwih dhuwur tinimbang voltase setelan N3600. Nalika voltase setelan beban luwih dhuwur tinimbang voltase setelan N3600, beban kasebut ora bisa digunakake. Yen voltase bali dening motor ngluwihi voltase setelan mbukak, mbukak wiwit bisa kanggo nglindhungi N3600 lan controller motor.

fungsi dissipater njaba

database
Inquiry

Kategori panas