Kabeh Kategori
N35200 Series Wide Range High-Power Dwidirectional Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N35200 seri sudhut output loro-arah sumber daya dc programmable
N35200 panel ngarep
N35200 konfigurasi
N35200 panel mburi
N35200 Series Wide Range High-Power Dwidirectional Programmable DC Power Supply
N35200 Series Wide Range High-Power Dwidirectional Programmable DC Power Supply
N35200 Series Wide Range High-Power Dwidirectional Programmable DC Power Supply
N35200 Series Wide Range High-Power Dwidirectional Programmable DC Power Supply

N35200 Series Wide Range High-Power Dwidirectional Programmable DC Power Supply


Seri N35200 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram bidirectional daya dhuwur. N35200 nganggo desain kuadran dual, sing bisa nyedhiyakake & nyerep daya, lan ngasilake daya menyang kothak kanthi resik, supaya bisa ngirit konsumsi daya lan nyuda boros panas papan, sing bisa nyuda biaya tes. N35200 wis sawetara saka sudhut aplikasi ngukur, karo siji daya sawetara 6kW kanggo 180kW, saiki sawetara nganti 1200A, voltase sawetara nganti 1500V, lan master-budak daya expansion podo nganti 1.8MW. N35200 seri nyedhiyakake pangukuran tliti dhuwur lan macem-macem fungsi testing, kang bisa digunakake digunakake ing energi anyar, otomotif, panyimpenan energi, semikonduktor, photovoltaic, drive elektrik lan industri liyane.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Single Device Range: tegangan 0~1500V, arus ±1200A, daya ±6kW~±180kW

● Dhukungan mode kontrol paralel master / slave, ditambahi daya nganti 1.8MW

●Two quadrants mulus ngoper, saiki antarane DUT lan aliran kothak bidirectional

●Akurasi tegangan 0.02%FS, akurasi saiki 0.1%FS

● Ndhukung pangisian daya baterei / tes discharge

●Fungsi pilihan prioritas CC/CV, tingkat voltase mateni luwes

●Fungsi simulasi resistensi internal, fungsi wektu output, fungsi ramp output tegangan

●Multifungsi proteksi, OVP, UVP, ±OCP, ±OPP, OTP, proteksi kegagalan daya

●Port LAN lan antarmuka RS232 minangka standar, GPIB, BISA, RS485 lan USB minangka opsional

●Fungsi simulasi kurva IV matriks PV (opsional)

● Dilengkapi karo isolasi voltase dhuwur digital & analog, lan antarmuka ngawasi

Bidang Aplikasi

●Laboratorium, jalur produksi ATE sistem tes otomatis

● Inverter fotovoltaik, sel bahan bakar hidrogen, matriks sel surya lan lapangan energi anyar liyane

●Panyimpenan energi dhuwur-daya, UPS, inverter kothak mikro lan aplikasi panyimpenan energi liyane

●BOBC, DC-DC, drive motor, elektronik otomotif lan lapangan otomotif liyane

● Semikonduktor lan komponen, laser, LED daya dhuwur lan lapangan testing semikonduktor liyane

●Peralatan komunikasi, UAV, elektronik aerospace, welding/electroplating, lsp

● Ngisi daya lan discharge test baterei daya, baterei panyimpenan timbal lan super kapasitor

Fungsi & Kaluwihan

Saiki bidirectional, ngalih lancar ing antarane sumber lan beban

N35200 seri DC Sumber ora mung bisa nyedhiyani daya external, nanging uga nresep daya, lan bali energi listrik menyang kothak resik. N35200 seri sumber daya bidirectional bisa diowahi terus seamlessly antarane output lan digunakke saiki, èfèktif Nyingkiri voltase utawa overshoot saiki. Iki digunakake ing baterei daya, UPS, papan perlindungan baterei lan tes peralatan panyimpenan energi liyane.

saiki bidirectional, nggabungake daya lan fitur beban umpan balik

Wide sawetara desain output

N35200 seri bidirectional DC sumber daya adopts desain sawetara sudhut. Pasokan listrik siji bisa ngasilake voltase lan arus sing luwih akeh miturut daya output sing dirating, skenario aplikasi uji coba insinyur kanggo produk saka macem-macem tingkat voltase / saiki, lan nyuda biaya tuku lan pendhudhukan papan ing laboratorium utawa sistem tes otomatis.

sawetara saka sudhut desain output

Fungsi prioritas CC&CV

Seri N35200 nduweni fungsi nyetel prioritas sirkuit umpan balik voltase utawa prioritas sirkuit umpan balik loop saiki, bisa nganggo mode kerja sing paling optimal kanggo tes miturut karakteristik DUT, supaya luwih nglindhungi DUT. Minangka ditampilake ing Figure 1, nalika perlu kanggo ngurangi overshoot voltase sak testing, mode prioritas voltase kudu digunakake supaya diwenehi voltase munggah cepet lan Gamelan. Minangka ditampilake ing Figure 2, nalika perlu kanggo ngurangi overshoot saiki sak testing, mode prioritas saiki kudu digunakake kanggo njupuk saiki Rising cepet lan Gamelan.

Fungsi prioritas CC&CV

Desain master / budak, trep kanggo ekspansi daya

N35200 bisa digunakake kanthi mandiri utawa ing operasi paralel master / budak. Wis dibangun ing master / mode budak, lan Max.power bisa ditambahi kanggo 1.8MW. Iki nggunakake desain enggo bareng saiki sing unik kanggo mesthekake saben modul nuduhake beban sing padha lan njamin konsistensi panggunaan produk.

master / desain abdi, trep kanggo expansion daya

database
Inquiry

Kategori panas