Kabeh Kategori
N35100 Series Bidirectional Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N35100 seri sawetara output bidirectional sumber daya dc programmable
N35100 konfigurasi
N35100 tampilan sisih
N35100 Series Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35100 Series Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35100 Series Bidirectional Programmable DC Power Supply

N35100 Series Bidirectional Programmable DC Power Supply


N35100 seri punika sumber daya DC programmable bidirectional. N35100 nganggo desain kuadran dual, sing bisa nyedhiyakake & nyerep daya, lan ngasilake daya menyang kothak kanthi resik, supaya bisa ngirit konsumsi daya lan nyuda boros panas papan, sing bisa nyuda biaya tes. Seri N35100 nyedhiyakake pangukuran tliti dhuwur lan fungsi tes kaping pirang-pirang, sing bisa digunakake kanthi akeh ing energi anyar, otomotif, panyimpenan energi, drive listrik, simulasi baterei lan industri liyane.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Ukuran cilik lan kapadhetan daya dhuwur, nggabungake 2500W ing dhuwur 1U lan sasis jembare setengah 19 inci

●Tegangan: 80V, Saiki: ± 55A

● Prioritas CC/CV

● Tegangan luwes lan tingkat mateni saiki

●CC, CV, CR lan mode CP

●Tes SEQ, Test Charge/Discharge bisa didhukung

●Multi fungsi proteksi, OVP, UVP, OCP, OPP, OTP

●3.2-inch layar werna HD kanggo nampilake informasi

●LAN/RS232/RS485/CAN as standard

●Modbus-RTU/BISA mbukak/SCPI protokol standar supportable

Bidang Aplikasi

●Aplikasi panyimpenan energi, kayata panyimpenan energi ruangan, UPS lsp.

● Aplikasi test drive motor, kayata inverter, drive, pengontrol motor, lsp.

●Peralatan sing didhukung baterei, kayata piranti listrik, kendaraan listrik, drone, lsp.

● Lapangan kendaraan energi anyar, kayata inverter kendaraan, pompa sirkulasi, elektronik otomotif, lsp.

Fungsi & Kaluwihan

Saiki bidirectional, ngalih lancar ing antarane sumber lan beban
N35100 seri DC sumber ora mung bisa nyedhiyani daya external, nanging uga nresep daya, lan bali energi listrik menyang kothak resik. N35100 seri sumber daya bidirectional bisa diowahi terus seamlessly antarane outpt lan digunakke saiki, èfèktif Nyingkiri voltase utawa overshoot saiki .Iku digunakake digunakake ing baterei li-ion, UPS, Papan pangayoman baterei lan testing peralatan panyimpenan energi liyane.
sumber lan mbukak ngalih rapi

Wide sawetara desain output
N35100 seri bidirectional DC sumber daya adopts desain sawetara sudhut. A sumber daya siji bisa output sawetara luwih akeh saka voltase lan saiki ing daya output dirating, marem engineers 'skenario aplikasi test kanggo produk saka macem-macem tingkat voltase / saiki, lan nemen ngurangi biaya tuku lan papan panggonan ing laboratorium utawa sistem test otomatis. daya output saka N35125-80-55 punika 2500W. Tegangan output maksimal lan saiki output tekan 80V lan 55A, lan sumber daya bisa nutupi aplikasi liyane kanggo ngirit biaya.
mode sumber output sawetara

Fungsi prioritas CC&CV
Seri N35100 nduweni fungsi nyetel prioritas sirkuit umpan balik voltase utawa prioritas sirkuit umpan balik loop saiki, bisa nganggo mode kerja sing paling optimal kanggo uji coba miturut karakteristik DUT, supaya luwih nglindhungi DUT. Kaya sing ditampilake ing Gambar 1, nalika perlu kanggo ngurangi overshoot voltase sak testing, mode prioritas voltase kudu digunakake supaya diwenehi voltase munggah cepet lan Gamelan. Minangka ditampilake ing Figure 2, nalika perlu kanggo ngurangi overshoot saiki sak testing, mode prioritas saiki kudu digunakake kanggo njupuk a cepet lan Gamelan munggah saiki.
N35100 CC fungsi prioritas CV

Ukuran produk
Ukuran model N35100

database
Inquiry

Kategori panas