Kabeh Kategori
N3410 Series Linear Power Supply Variabel Adjustable Programmable DC Power Supply kanggo Testing

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N3410 seri 3 saluran lab benchtop aplikasi linear programmable dc power supply
N3410 panel ngarep
N3410 konfigurasi
N3410 panel mburi
N3410 Series Linear Power Supply Variabel Adjustable Programmable DC Power Supply kanggo Testing
N3410 Series Linear Power Supply Variabel Adjustable Programmable DC Power Supply kanggo Testing
N3410 Series Linear Power Supply Variabel Adjustable Programmable DC Power Supply kanggo Testing
N3410 Series Linear Power Supply Variabel Adjustable Programmable DC Power Supply kanggo Testing

N3410 Series Linear Power Supply Variabel Adjustable Programmable DC Power Supply kanggo Testing


Seri N3410 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram telung saluran kanthi kinerja dhuwur lan linuwih. N3410 kanthi ukuran 19U setengah inci 2, nggabungake telung saluran output independen, lan ndhukung kabel ngarep lan mburi. Wis ukuran kompak lan katon elegan. N3410 ndhukung aplikasi benchtop kanthi gagang lan miring, lan ndhukung instalasi rak kanggo integrasi sistem. Informasi tes lan pangukuran ditampilake kanthi intuisi ing layar LCD 4.3 inci. Nyedhiyakake pangukuran DVM minangka fungsi opsional kanggo nyukupi panjaluk tes sing beda.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

Range tegangan: 6V/32V/60V, ndhukung sambungan seri kanggo nambah voltase

● Kisaran saiki: 3A / 5A, ndhukung sambungan paralel kanggo nambah saiki

●3 saluran ing dewekan, saben saluran diisolasi

● Ripple & rame sing sithik

●Akurasi lan résolusi dhuwur, nganti 0.1mV/0.1mA*1*

●Wektu respon dinamis kurang saka 1ms

● Ndhukung mode output seri, paralel lan trace

●Pengukuran DVM kanthi akurasi dhuwur (mung kanggo N3411P/N3412P/N3413P)

●Terminal output ngarep lan mburi

●Port LAN lan antarmuka RS232

●Setengah 19 inch 2U ukuran karo miring ngadeg

● Layar LCD 4.3 inci, ndhukung gambar liwat port USB

●Sequence (SEQ) test function*2*

●Grafik kanggo tampilan wangun gelombang output wektu nyata*3*

Cathetan 1: N3411E / N3412E / N3413E kanthi resolusi 10mV / 1mA.
Cathetan 2: SEQ ora kasedhiya kanggo N3411E / N3412E / N3413E.
Cathetan 3: Grafik ora kasedhiya kanggo N3411E / N3412E / N3413E.

Bidang Aplikasi

● Laboratorium sekolah

● Laboratorium R&D

● Pamriksaan lini produksi

● Tes perawatan

Fungsi & Kaluwihan

Desain wiring ngarep lan mburi
Seri N3410 ndhukung kabel panel ngarep lan mburi. Pangguna bisa nyelehake N3410 ing ndhuwur bangku utawa nggabungake ing rak, sing ndadekake pengalaman sing trep.

desain wiring ngarep lan mburi

desain wiring ngarep lan mburi

Akurasi dhuwur lan ripple kurang
N3410 nduweni kinerja apik banget ing akurasi output. Uga duwe riak & gangguan ultra-rendah. Ripple Vrms kurang saka 400μV, lan Vp-p kurang saka 5mV.

akurasi dhuwur lan ripple kurang

Fungsi tes SEQ
N3410 seri ndhukung suntingan urutan. Pangguna bisa nyetel voltase output, output saiki lan siji langkah wektu mlaku. 100 kelompok voltase lan urutan saiki bisa ditetepake pangguna. File urutan uga bisa diimpor liwat antarmuka USB tipe-A ing panel ngarep.

Fungsi tes SEQ

Mode output seri, paralel lan trace
N3410 seri wis telung mode output: CH1 / CH2 seri, podo karo lan tilak, kang bisa diuripake ing panel ngarep, tanpa kabel serial external lan podo kanggo nyukupi kabutuhan kisaran beda lan output voltase.

mode output seri

mode output paralel

nglacak mode output

Pangukuran DVM (mung kanggo N3411P/N3412P/N3413P)
N3411P / N3412P / N3413P duwe saluran DVM kanthi akurasi dhuwur kanggo nguji voltase eksternal, kanthi kisaran -600V ~ + 600V. Nduwe telung rentang otomatis: ± 600V / ± 60V / ± 6V, kanthi akurasi pangukuran 0.01% FS lan resolusi pangukuran 5½ digit. Data pangukuran dianyari ing layar HD ing wektu nyata, sing trep kanggo mirsani variasi voltase.

Grafik
Graph bisa digunakake kanggo nampilake gelombang output ing wektu nyata. Isi tampilan gelombang bisa diowahi, kayata voltase-wektu, saiki-wektu, daya-wektu, etc.

database
Inquiry

Kategori panas