Kabeh Kategori
N36600 Series Portable Wide Range Programmable DC Power Supply

Omah>Products>Pasokan Daya DC

N36600 seri portabel mini ukuran luwes variabel dc power supply kanggo testing
N36600 panel ngarep
N36600 konfigurasi
N36600 panel mburi
N36600 Series Portable Wide Range Programmable DC Power Supply
N36600 Series Portable Wide Range Programmable DC Power Supply
N36600 Series Portable Wide Range Programmable DC Power Supply
N36600 Series Portable Wide Range Programmable DC Power Supply

N36600 Series Portable Wide Range Programmable DC Power Supply


Seri N36600 minangka sumber daya DC sing bisa diprogram kanthi ukuran kompak sing bisa nyuda biaya tuku lan pendhudhukan papan. Seri N36600 dilengkapi port LAN, antarmuka RS232 lan antarmuka RS485 sing ndhukung protokol SCPI lan Modbus. N36600 bisa digunakake digunakake ing laboratorium, produksi line tuwa, test ATE lan aplikasi liyane.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Output range: 200W/80V/8A,100W/80V/6A

●Bobot net mung 1.8kg, ukuran kompak, gampang digawa

● Multiple proteksi: OCP/OVP/OTP

● Pangertèn papat-kabel lan pemicu external

●Multi antarmuka komunikasi: LAN/RS232/RS485

● Ndhukung protokol SCPI lan Modbus-RTU

● Ndhukung input AC 100-240V

●Sasis 4U opsional kanggo nggabungake 8 saluran sumber daya DC

Bidang Aplikasi

●R&D ing laboratorium

● Lini produksi tuwa

● tes ATE

Fungsi & Kaluwihan

Wide sawetara kanggo ngirit biaya tuku

N36600 seri DC sumber daya adopts sawetara saka sudhut desain. Ayo dadi njupuk model N36610-80-06 contone. The Max. daya punika 100W nalika Max. voltase lan Max. saiki bisa tekan mungguh 80V lan 6A, kang bisa ngganti 80V × 1.2A tradisional / 60V × 1.6A / 32V × 3A / 16V × 6A papat model. Fitur iki bisa nyuda biaya tuku lan pendhudhukan papan.

desain sawetara sudhut

Bobot entheng lan portabel, gampang digawa

Ukuran lan bobot sumber daya DC seri N36600 dikurangi kanthi ngoptimalake pilihan komponen lan desain sistem. N36600 mandiri mung 1.8kg, kompak lan portabel.

aplikasi benchtop lab

Multiple antarmuka komunikasi, trep kanggo integrasi sistem

N36600 seri DC power supply dilengkapi antarmuka RS232, antarmuka RS485 lan port LAN, ndhukung protokol SCPI lan Modbus-RTU. Nyedhiyakake sasis 4U standar opsional kanggo nggabungake 8 saluran sumber daya DC, sing trep kanggo integrasi sistem.

macem-macem antarmuka komunikasi, trep kanggo integrasi sistem

Ukuran Produk

N36600 ukuran

database
Inquiry

Kategori panas