Kabeh Kategori
N69200 Series High Performance High Power Programmable DC Beban Elektronik

Omah>Products>Beban Elektronik DC

N69200 seri dhuwur daya dhuwur saiki beban elektronik dc programmable
N69200 panel ngarep
N69200 konfigurasi
N69200 panel mburi
N69200 Series High Performance High Power Programmable DC Beban Elektronik
N69200 Series High Performance High Power Programmable DC Beban Elektronik
N69200 Series High Performance High Power Programmable DC Beban Elektronik
N69200 Series High Performance High Power Programmable DC Beban Elektronik

N69200 Series High Performance High Power Programmable DC Beban Elektronik


Seri N69200 minangka beban elektronik DC sing bisa diprogram kanthi kinerja dhuwur kanthi linuwih, presisi dhuwur lan multi-fungsi. Seri N69200 duwe telung spesifikasi voltase: 150V, 600V, lan 1200V. Sasis standar 19 "3U bisa nganti 6kW. Ndhukung kontrol paralel lan bisa ngerteni ekspansi kekuwatan liwat master + master lan master + slave. N69200 ndhukung telung kisaran voltase, saiki, daya lan resistance, lan menehi pangukuran tliti dhuwur, kang ndadekake sawetara test luwih akeh saka unit siji.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Daya input mandiri: 2 ~ 60kW, Kapadhetan daya dhuwur 3U / 6kW

●Voltage range: 0~150V/0~600V/0~1200V

● Kisaran saiki: nganti 2500A

●CV, CC, CP, CR telung kisaran, sawetara pangukuran sudhut

●Akurasi pangukuran saiki: 0.04% + 0.04% FS

●Akurasi pangukuran tegangan: 0.015% + 0.015% FS

● 1.6 kaping daya loading kapasitas ing wektu cendhak<3s

● Kacepetan daur ulang CV sing bisa diatur, cocog karo pasokan listrik sing beda

●Tingkat sampling tegangan/saiki: nganti 500kHz

● Ndhukung kontrol paralel, lan nyadari ekspansi daya liwat master + master, master + slave

● Ndhukung test SEQ, test discharge, test charge, test OCP/OPP lan simulasi sirkuit cendhak

● Mode operasi: CC, CV, CP, CR, CV+CC, CR+CC, CV+CR, CP+CC

●Ndhukung output pemantauan saiki, input pemrograman eksternal, input pemicu eksternal, lan input pemrograman gelombang sinus 10kHz

●30kHz mode dinamis kacepetan dhuwur, fungsi Sapuan frekuensi dinamis

●Waktu pangukuran, munggah/mudhun akurasi pangukuran wektu: 10μs

●Tes beban bentuk gelombang sewenang-wenang (Opsional), gelombang sinus nganti 20kHz, ndhukung impor USB flash drive

●Tes resistensi seri sing padha (ESR) (Opsional)

●Soft on/off fungsi, saiki fungsi proteksi osilasi

● Multiple proteksi: OCP, OVP, OPP, OTP lan deteksi sambungan mbalikke

● Ndhukung 100 klompok paramèter kanggo disimpen lan cepet ngelingi

●LAN/RS232/CAN minangka antarmuka standar, GPIB minangka antarmuka opsional

● Ndhukung fungsi pelacakan titik daya maksimum MPPT

Bidang Aplikasi

●Bidang energi anyar, kayata tumpukan sel bahan bakar lan mesin, paket baterei lithium, superkapasitor, modul fotovoltaik, lsp.

● Dhuwur-daya sumber daya DC, kayata sumber daya industri, sumber daya server, sumber daya komunikasi, etc.

●Produk elektronik daya, kayata sumber daya UPS, konverter DC-DC, pangisi daya ing papan, lsp.

●Power supply, kayata generator set, sistem panyimpenan energi, DC charging tumpukan, etc.

● Piranti daya dhuwur DC, kayata kontaktor / relay, aksesoris voltase dhuwur otomotif, lsp.

Fungsi & Kaluwihan

3U/6kW, Kapadhetan daya ultra-dhuwur

N69200 dirancang kanthi Kapadhetan daya dhuwur. Daya sasis 19 "3U bisa nganti 6kW. Volume lan bobot iku setengah saka beban elektronik tradisional. Dibandhingake karo beban elektronik tradisional kanthi daya sing padha, N69200 luwih cilik lan bobote luwih entheng.

3U/6kW, Kapadhetan daya ultra-dhuwur

Sambungan paralel kanggo extension daya

N69200 ndhukung sambungan podo. Nalika daya mbukak kudu tambah, model karo specifications voltase padha bisa disambungake ing podo karo (master + master, master + slave) kanggo entuk saiki lan daya sing dibutuhake. Nalika nggunakake N69200, pangguna mung kudu nyetel saiki ing master. Saiki budak bakal disebarake kanthi otomatis, sing nyederhanakake langkah-langkah operasi.

sambungan podo kanggo extension daya

Multiple mode operasi

N69200 ndhukung papat mode kerja normal: CC, CV, CP, lan CR. Supaya kanggo ngrampungake karo owah-owahan saka karakteristik mbukak ing proses test nyata, N69200 uga wis dikembangaké karo CV + CC, CR + CC, CV + CR, CP + CC papat mode kerja gabungan. Contone, CR + CC cocok kanggo test wiwitan sumber daya kanggo nyegah pangayoman overcurrent nalika sumber daya diuripake. CV + CR bisa ngganti aplikasi setelan titik Von. CV + CC bisa simulasi proses transisi mode kerja saka daya baterei. Pangguna bisa milih mode kerja sing beda kanggo tes miturut kahanan sing nyata.

sawetara mode operasi

Mode dinamis kacepetan dhuwur, kanthi sapuan frekuensi dinamis

N69200 nduweni mode dinamis kanthi kacepetan dhuwur. Karakteristik dinamis sumber daya DC bisa diuji kanthi simulasi prilaku beban dinamis sumber daya liwat mode dinamis. N69200 nyedhiyakake sapuan frekuensi dinamis lan mode dinamis sing bisa diprogram nganti 30kHz, kalebu dinamis arus konstan CCD, dinamis tegangan konstan CVD, dinamis resistensi konstan CRD, lan dinamis daya konstan CPD. Mode beban dinamis sing bisa diprogram ngidini nyetel kisaran dhuwur / kurang, tingkat slew munggah / tiba, jembar pulsa lan mode operasi. Tingkat sampling voltase lan saiki saka mode sapuan frekuensi dinamis yaiku 500kHz. Iku ndhukung linearly ngganti frekuensi saka mbukak saiki. Frekuensi nganti 30kHz. Mode iki bisa ngukur voltase puncak Vpk +, voltase lembah Vpk- lan titik frekuensi kedadeyan saka DUT sak proses pangowahan beban frekuensi dinamis.

mode dinamis kacepetan dhuwur, kanthi sapuan frekuensi dinamis

Tes Pengisian & Discharge

Pangguna bisa nyetel kahanan sing beda ing panel ngarep kanggo nyukupi panjaluk tes. Contone, nalika voltase baterei luwih murah tinimbang voltase dhisikan, N69200 counter internal bakal miwiti pancacahan. Counter bakal mandheg kerja nganti voltase baterei mudhun dadi voltase potong.

pangisian daya & discharge test

Tes OCP (over current protection).

Sajrone test OCP, N69200 bakal mbukak ing mode CC lan mriksa apa voltase DUT luwih murah tinimbang voltase cut-off. Yen luwih murah, N69200 bakal ngrekam arus loading saiki minangka asil tes lan nutup input kanggo mungkasi tes kasebut. Yen voltase DUT luwih dhuwur tinimbang voltase cut-off, N69200 bakal nambah saiki loading nganti voltase DUT luwih murah tinimbang voltase cut-off utawa tekan Max. loading saiki.

Tes OCP (over current protection).

Tes resistensi seri sing padha (ESR) (Opsional)

ESR minangka parameter utama baterei utawa superkapasitor. Seri N69200 nawakake fungsi pangukuran ESR profesional, sing bisa ndhukung sawetara standar pangukuran, lan nduweni kaluwihan asil akurat lan asil bola-bali stabil.

test Series Resistance (ESR) padha

database
Inquiry

Kategori panas