Kabeh Kategori
N68000 Series High Power DC Beban Elektronik

Omah>Products>Beban Elektronik DC

N68000 seri daya dhuwur voltase dhuwur programmable dc elektronik mbukak
N68000 panel ngarep
N68000 konfigurasi
N68000 panel mburi
N68000 Series High Power DC Beban Elektronik
N68000 Series High Power DC Beban Elektronik
N68000 Series High Power DC Beban Elektronik
N68000 Series High Power DC Beban Elektronik

N68000 Series High Power DC Beban Elektronik


Seri N68000 dikembangake adhedhasar pengalaman NGI ing pirang-pirang taun ing uji coba sumber daya, pangisi daya mobil, baterei lan superkapasitor. Kanthi akurasi dhuwur, linuwih lan kinerja biaya dhuwur. Nduwe mode CC, CV, CP lan CR. Seri N68000 ndhukung tes SEQ, tes dinamis, tes pangisian daya, tes discharge, tes OCP, lsp. Range daya kalebu saka 2.4kW nganti 14.4kW.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range daya: 2.4kW nganti 14.4kW

● Range tegangan: 150V/600V/1000V

●Mode operasi: CC/CV/CR/CP

●Fungsi CR/CP didhukung dening hardware

● Tes pangisian daya, tes Discharge lan tes OCP

● Kapadhetan daya dhuwur, nyilikake pendhudhukan papan

● Tingkat munggah lan mudhun sing bisa diowahi

● Von/Voff sing bisa diowahi

● Kapabilitas mbukak over-power transient

●Programmable sequence test function (SEQ), nganti 100 grup file urutan, nganti 50 langkah saben file

●Perlindhungan MOS komprehensif

● Multiple proteksi: OCP, OVP, OTP, OPP lan bebaya polaritas mbalikke

●Antarmuka pemrograman analog(APG), antarmuka ngawasi saiki, lan fungsi pemicu remot/lokal

●Multi antarmuka komunikasi: LAN/RS232/CAN

Bidang Aplikasi

●Stasiun pangisi daya, pangisi daya mobil

● relay saiki dhuwur

● sumber daya DC-DC, sumber daya server

●Sistem panyimpenan energi

●Modul kapasitor catu daya komunikasi, paket baterei

aplikasi ing sumber daya & panyimpenan energi

Fungsi & Kaluwihan

Desain linuwih dhuwur

Seri N68000 nduweni sirkuit perlindungan MOS sing komprehensif. Ora ketompo carane akeh MOS rusak, iku ora bakal nimbulaké short-circuit antarane kutub positif lan negatif utawa polaritas positif lan sirkuit kontrol. Kerusakan sawetara MOS ora nyepetake karusakane wong liya, sing bisa digunakake terus-terusan. Miturut desain mbagekke, iku gampang kanggo ngganti utawa nambah modul daya lan trep kanggo pangopènan lan expansion daya. N68000 dirancang karo sirkuit watesan daya lan respon cepet, kang bisa nyegah mbukak saka rusak amarga liwat daya. N68000 nganggo teknologi perisai, sing nduweni kemampuan adaptasi sing amba kanggo lingkungan tes sing atos, lan nambah kemampuan anti-gangguan.

sirkuit pangayoman MOS lengkap

Fungsi hubung singkat

Seri N68000 ndhukung rong mode kanggo sirkuit cendhak: manual lan kunci.

Manual: N68000 bakal short-circuited nalika tombol Short ditekan. Iku bakal mungkasi short-circuiting nalika tombol dirilis. Mode manual cocok kanggo debugging utawa R&D, ngindhari kacilakan pangukuran amarga misoperation.

Kunci: N68000 bakal tetep short-circuiting nalika tombol Short dipencet. Iku bakal mungkasi short-circuiting nalika tombol dipencet maneh. Mode kunci cocok kanggo tes sirkuit cendhak sing dawa.

fungsi short-circuit

Mode dinamis

N68000 seri menehi telung opsi kanggo dinamis: terus, toggle lan pulsa. Tingkat dinamis nganti 20kHz lan bisa diatur. Fungsi iki asring digunakake kanggo nguji kinerja transien sumber daya, kinerja perlindungan papan perlindungan baterei lan ngisi pulsa baterei.

mode dinamis

Kapabilitas over-power loading transien

Ing aplikasi daya dhuwur transient, pangguna ora perlu milih model miturut Max. daya. Njupuk simulasi wiwitan motor DC contone. Daya transien nalika wiwitan biasane kaping pirang-pirang saka daya sing dirating. Uga bisa nyoba kinerja kakehan transien saka sumber daya lan discharge daya dhuwur discharge baterei daya.

kemampuan loading over-power transient

Pemrograman eksternal

Pangguna bisa ngontrol voltase lan arus beban liwat input analog eksternal. Input 0-10V liwat antarmuka pemrograman eksternal cocog karo output skala penuh 0 ing beban.

pemrograman eksternal

Ngawasi saiki

Output analog 0-10V ing terminal output pemantauan saiki cocog karo arus skala penuh 0. Pangguna bisa nggunakake voltmeter utawa oscilloscope kanggo ngawasi variasi saiki.

ngawasi saiki

Tingkat proses sing bisa diprogram

Tarif mateni munggah lan mudhun bisa disetel kanggo nyegah overshoot lan nyukupi panjaluk tes sing beda. Konversi slew nemtokake tingkat transisi saiki utawa voltase nalika nilai utama ing mbukak N68000 diganti. Nalika slew disetel menyang nilai maksimal, wektu transisi antarane nilai utama lan nilai transien minimal.

tingkat mateni programmable

database
Inquiry

Kategori panas