Kabeh Kategori
N62100 Series High Performance Benchtop Programmable DC Load

Omah>Products>Beban Elektronik DC

N62100 seri lab benchtop aplikasi dc elektronik beban tester
N62100 panel ngarep
N62100 konfigurasi
N62100 panel mburi
N62100 Series High Performance Benchtop Programmable DC Load
N62100 Series High Performance Benchtop Programmable DC Load
N62100 Series High Performance Benchtop Programmable DC Load
N62100 Series High Performance Benchtop Programmable DC Load

N62100 Series High Performance Benchtop Programmable DC Load


Seri N62100 minangka beban elektronik DC benchtop kinerja dhuwur, ndhukung 8 jinis mode uji, sing kalebu CC / CV / CR / CP / CV + CC / CV + CR (CR-LED) / CR + CC, CP + CC. Seri N62100 uga ndhukung multi fungsi kayata LED simulationtest, OCP / OPP / OVP test, beban efek test, short circuit simulasi, dinamis mindhai, pangukuran wektu, impedansi simulasi, etc. Iku bisa digunakake digunakake ing kinerja lan tuwa test daya industri sumber daya portabel, komponen elektronik, adaptor pangisi daya cepet.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range tegangan;80V/150V,Rentang saiki:0-60A

● Range daya: 150W/300W/600W

● Tegangan / saiki / resistance / daya dual sawetara

●Sunting saiki munggah / tiba mateni, luwes voltase daur ulang kacepetan respon

● Frekuensi sampling tegangan / saiki: nganti 500KHz

●Dhukungan fungsi simulasi LED, test beban sumber daya LED

● 8 jinis mode uji: CC, CV, CR, CP, CV + CC, CV + CR, CR + CC, CP + CC

● Tes efek beban dhukungan, pemindaian dinamis, pangukuran wektu, fungsi tes discharge

●Support SEQ test, auto test, simulasi impedansi, short circuit fungsi simulasi

● Ndhukung mode uji OCP/OVP/OPP

●Dhukungan CC/CV/CR/CP tes dinamis

●Dukungan kontrol komunikasi LAN/RS232

Bidang Aplikasi

●Tes sumber daya Sedheng & kurang kayata sumber daya AC / DC, konverter DC / DC, sumber daya LED, sumber daya komunikasi, lsp.

● Tes komponen kayata sabuk kabel mobil, konektor, sekring, relay, kothak kontrol listrik tengah, lsp.

●Li-ion, accumulator, supercapacitor discharging test

●Adaptor pangisian daya cepet ponsel, tes sumber daya portabel kanthi cepet

Fungsi & Kaluwihan

Mode operasi multi opsional

Seri N62100 ora mung ndhukung mode operasi CC / CV / CP / CR biasa, nanging uga ndhukung CV + CC, CR + CC, CV + CR, CP + CC, mode operasi gabungan kanggo ketemu karo variasi karakteristik beban sajrone tes nyata. tata cara.

Contone, mode CR + CC bisa digunakake kanggo sumber daya wiwitan test kanggo ngindhari proteksi over-saiki nalika daya-on; Mode CV + CR bisa digunakake kanggo ngganti aplikasi setelan Von-titik; Mode CV + CC bisa digunakake kanggo simulasi proses ngoper mode operasi ngisi daya baterei, pangguna bisa milih mode operasi sing beda-beda miturut aplikasi tes sing nyata.

mode operasi multi opsional

Fungsi simulasi LED

Sumber nyopir LED minangka sumber arus konstan, arus output kudu stabil lan ora luwih dhuwur tinimbang arus LED supaya ora nyepetake karusakan penuaan LED. LED padha karo sambungan seri antarane Resistance Rd lan sumber Voltase Vf, garis tangent saka kurva IV ing titik operasi (V0, I0) padha karo kurva LED nonlinear IV nyata. Seri N62100 ndhukung fungsi simulasi LED, pangguna kudu nyetel LED dirating saiki, voltase operasi LED, paramèter resistivity kanggo simulasi karakteristik loading LED sak proses test sumber daya LED.

Fungsi simulasi LED

Fungsi tes proteksi arus luwih

Saiki slope munggah digunakake kanggo nyoba apa voltase saka DUT tekan titik cut-off, supaya minangka kanggo konfirmasi apa pangayoman OCP saka sumber daya iku normal, lan nyoba respon output saka DUT ing over-saiki.

fungsi test pangayoman liwat-saiki

Ukuran produk

N62100 ukuran

database
Inquiry

Kategori panas