Kabeh Kategori
N61100 Series Multi-saluran High Performance DC Beban Elektronik

Omah>Products>Beban Elektronik DC

N61100 seri multi saluran beban elektronik dc programmable
N61100 panel ngarep
N61100 konfigurasi
N61100 panel mburi
N61100 Series Multi-saluran High Performance DC Beban Elektronik
N61100 Series Multi-saluran High Performance DC Beban Elektronik
N61100 Series Multi-saluran High Performance DC Beban Elektronik
N61100 Series Multi-saluran High Performance DC Beban Elektronik

N61100 Series Multi-saluran High Performance DC Beban Elektronik


Seri N61100 minangka beban elektronik sing bisa diprogram DC multi-saluran, kanthi linuwih, integrasi dhuwur, kinerja biaya dhuwur lan fitur lengkap. Iki dirancang kanggo aplikasi terpadu, kanthi kecepatan respon komunikasi sing dhuwur lan stabilitas sing dhuwur. Seri N61100 kanthi ukuran 19U 3 inci, nganti 12 saluran, lan ndhukung antarmuka komunikasi LAN, RS232, lan RS485. Ing aplikasi sing paling terintegrasi, seri N61100 bisa ngganti beban elektronik mandiri kanthi daya rendah lan ngirit biaya kanggo pangguna.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Voltage range: 0~80V/0~150V/0~600V

● Kisaran saiki: 0 ~ 120A

● Integrasi dhuwur, piranti siji nganti 12 saluran

●Rentang pangukuran ganda kanggo mode CC, CV, CP, CR

● 8 jinis mode uji: CC, CV, CR, CP, CV + CC, CV + CR, CR + CC, CP + CC

● Uji efek beban, sapuan dinamis, pangukuran wektu, tes discharge

● Ndhukung fungsi simulasi lampu LED

●Mode uji OCP/OVP/OPP

●Sequence(SEQ) test, auto test, Von/Voff, simulasi sirkuit cendhak

● Antarmuka komunikasi: LAN, RS232, RS485

Bidang Aplikasi

●Tes sumber daya sing sithik, kayata daya AC / DC, konverter DC / DC, daya LED, daya komunikasi, lsp.

●Uji kabel harness otomotif, konektor, sekring, relay, BEC (Bussed Electrical Center)

● Test discharge baterei lithium, baterei panyimpenan, etc.

Fungsi & Kaluwihan

Integrasi ultra-dhuwur, piranti siji nganti 12 saluran

N61100 seri DC beban elektronik ndhukung nganti 12 saluran ing piranti siji. Saben saluran diisolasi kanthi listrik. Bisa dikontrol kanthi kapisah, lan uga bisa dikontrol nganti 120 saluran sekaligus. Integrasi ultra-dhuwur ing aplikasi sistem tes kumpulan multi-saluran nyuda biaya tes lan pendhudhukan instrumen kanggo pangguna. Digabungake karo kacepetan maca bali nganti 5ms, efisiensi tes bisa saya tambah akeh.

piranti siji karo nganti 12 saluranbeban elektronik tradisional

Multiple mode operasi

Seri N61100 ora mung ndhukung papat mode dhasar CC, CV, CP, lan CR, nanging uga ndhukung papat gabungan mode kerja CV + CC, CR + CC, CV + CR, CP + CC. Mode CR + CC, cocok kanggo tes sumber daya, nyegah proteksi saiki sajrone urip. Mode CV + CR bisa ngganti fungsi Von. Mode CV + CC bisa simulasi proses konversi mode kerja saka ngisi daya baterei. Pangguna bisa milih mode operasi sing beda-beda miturut aplikasi tes.

sawetara mode operasi

Simulasi lampu LED kanggo nguji daya nyopir LED

Beban elektronik nduweni fungsi simulasi lampu LED. Minangka ditampilake ing tokoh, sirkuit padha LED kanggo nyambung resistance Rd karo sumber voltase Vf ing seri. Kurva IV iku padha karo tangen saka kurva IV nonlinear LED nyata ing titik operasi (Vo, Io).

simulasi cahya LED

Ing mode LED, pangguna kudu nyetel telung paramèter kanggo simulasi kondisi loading cahya LED nyata, kalebu output saiki daya nyopir LED, voltase operasi LED, lan koefisien resistance.

Tes OCP (liwat proteksi saiki)

Sajrone tes OCP, N61100 bakal mbukak ing mode CC lan mriksa manawa voltase DUT luwih murah tinimbang voltase pungkasan. Yen luwih murah, N61100 bakal ngrekam arus loading saiki minangka asil tes lan nutup input kanggo mungkasi tes kasebut. Yen voltase DUT luwih dhuwur tinimbang voltase pungkasan, N61100 bakal nambah beban saiki nganti voltase DUT luwih murah tinimbang voltase pungkasan utawa tekan Max. loading saiki.

Tes OCP (liwat proteksi saiki)

database
Inquiry

Kategori panas