Kabeh Kategori
Hubungi Kita

Omah>Hubungi Kita

KONTAK US


Kita nggoleki agen ing Eropa, Amerika Serikat lan Australia. Sugeng rawuh ing basis manufaktur kita ing Changsha kanggo ngrembug kerjasama.

  • Kontak Utama WhatsApp

    + 86 18673196510

  • Telpon Kontak Utama

    + 86 19330858550

  • Email Kontak Utama

    export@ngi-tech.com

  • Pusat Produksi

    No. 101, Bangunan B23-B24, Pusat Industri Liandong Jinyu, No. 308, Jalan Maqiaohe, Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

visi NGI

Kategori panas