Kabeh Kategori
N83624 Series Multi-saluran Output Saiki BMS Testing Baterei Simulator

Omah>Products>Simulator Baterai

N83624 seri 24 saluran integrasi dhuwur output saiki simulator sel baterei programmable
N83624 panel ngarep
N83624 konfigurasi
N83624 panel mburi
N83624 Series Multi-saluran Output Saiki BMS Testing Baterei Simulator
N83624 Series Multi-saluran Output Saiki BMS Testing Baterei Simulator
N83624 Series Multi-saluran Output Saiki BMS Testing Baterei Simulator
N83624 Series Multi-saluran Output Saiki BMS Testing Baterei Simulator

N83624 Series Multi-saluran Output Saiki BMS Testing Baterei Simulator


N83624 minangka simulator baterei sing bisa diprogram kanthi daya kurang, multi-saluran lan akurasi dhuwur, cocok kanggo tes BMS / CMS. Uga bisa digunakake minangka sumber daya DC akurasi dhuwur multi-saluran. Iku banget terpadu, siji piranti karo nganti 24 saluran. Saben saluran diisolasi, kasedhiya kanggo sambungan seri multi-saluran. N83624 dilengkapi layar LCD warna definisi dhuwur, kasedhiya kanggo operasi lokal. Pangguna uga bisa nyetel voltase & arus kanggo saben saluran ing piranti lunak aplikasi, sing gampang digunakake lan bisa nyukupi kabutuhan multi-saluran lan multi-data. Piranti lunak uga bisa nyedhiyakake grafik, analisis data lan fungsi laporan.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range tegangan: 0-6V/0-15V

●Current range: 0-1A/0-3A/0-5A

●Piranti siji nganti 24 saluran, saben saluran diisolasi, sambungan seri kasedhiya

●Tanggepan komunikasi sing cepet, sajrone 10ms kanggo kabeh respon program saluran

● Piranti lunak aplikasi profesional, kanthi analisis data lan laporan

●High-definisi warna layar LCD, kasedhiya kanggo operasi lokal

●Standar 19-inch 3U, kasedhiya kanggo instalasi rak

●Port LAN lan antarmuka RS232; port LAN dual, trep kanggo aplikasi cascade

●μA tingkat pangukuran saiki

●Remote pangertèn kanggo akurasi dhuwur

●Cepet respon dinamis, voltase munggah wektu kurang saka 20μs (Kanggo 6V specification)

Bidang Aplikasi

●Tes BMS/CMS kanggo kendaraan energi anyar, UAV lan panyimpenan energi

●R&D lan produksi Elektronik konsumen portabel, kayata ponsel, earphone bluetooth, jam tangan pinter, lsp.

●Kalibrasi piranti akuisisi voltase, kayata monitor voltase sel bahan bakar

Fungsi & Kaluwihan

Akurasi ultra-dhuwur

Résolusi saiki N83624 kurang saka 0.1μA. Akurasi ultra-dhuwur, indeks riak ultra-kurang lan indeks bising ndadekake N83624 minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi simulasi baterei. Akurasi ultra-dhuwur saka output lan pangukuran N83624 bisa langsung digunakake ing kalibrasi lan tes produk, ngilangi panggunaan instrumen pangukuran akurasi dhuwur eksternal lan ngirit biaya kanggo pangguna.


N83624 mode mbukak

Integrasi ultra-dhuwur

N83624 nggabungake nganti 24 saluran sing bisa disambungake ing mode seri kanthi ukuran 19U 3-inch, nyedhiyakake solusi kompak kanggo sistem uji ATE ing BMS, CMS lan situs produksi kapadhetan dhuwur sing padha.

24 saluran ing 3U

Simulasi baterei cocok kanggo test Kripik BMS saka macem-macem specifications

Simulator baterei seri N83624 duwe macem-macem fungsi lan fitur, ndhukung Sumber, Kabeh CH, Charge, Test SOC, SEQ, Graph, lan liya-liyane. Siji piranti bisa entuk macem-macem panggunaan, nyepetake peralatan uji lan ngoptimalake prosedur tes. sirkuit internal N83624 optimized kanggo Kripik beda, kang bisa dicocogake kanggo test Kripik BMS saka macem-macem specifications.

N83624 mode operasi

Tanggepan dinamis cepet

N83624 seri nduweni kemampuan respon dinamis cepet. Wektu nanggepi beban beda-beda saka 10% nganti 90% lan voltase mbalekake ing 50mV saka voltase sadurunge kurang saka 100μs (Kanggo spesifikasi 6V), sing bisa mesthekake yen gelombang voltase utawa saiki mundhak kanthi kacepetan dhuwur lan tanpa overshoot, lan nyedhiyakake daya stabil kanggo DUT. Fitur iki bisa nyukupi panjaluk tes produk kanthi syarat daya sing ketat.

N83624 full load munggah wektu 7.65μS

N83624 mbukak lengkap wektu tiba 21.5μS

Port LAN lan antarmuka RS232, gampang kanggo aplikasi kaskade

Seri N83624 ndhukung port LAN lan antarmuka RS232. Port LAN dirancang kanthi port dual, sing bisa digunakake kanggo remot kontrol lan uga kanggo aplikasi cascade.

Port LAN lan antarmuka RS232

database
Inquiry

Kategori panas