Kabeh Kategori
N8361 Series High Precision Lithium Battery Cell Simulasi Programmable Battery Simulator

Omah>Products>Simulator Baterai

N8361 seri simulator sel baterei lithium sing bisa diprogram kanthi akurasi dhuwur
N8361 panel ngarep
N8361 konfigurasi
N8361 panel mburi
N8361 Series High Precision Lithium Battery Cell Simulasi Programmable Battery Simulator
N8361 Series High Precision Lithium Battery Cell Simulasi Programmable Battery Simulator
N8361 Series High Precision Lithium Battery Cell Simulasi Programmable Battery Simulator
N8361 Series High Precision Lithium Battery Cell Simulasi Programmable Battery Simulator

N8361 Series High Precision Lithium Battery Cell Simulasi Programmable Battery Simulator


N8361 minangka simulator baterei kinerja dhuwur kanthi daya nganti 180W, nyakup spesifikasi baterei lithium kanggo pasar arus utama elektronik konsumen. N8361 ndhukung macem-macem fungsi tes, kayata mode daya, mode ngisi daya, simulasi baterei, simulasi resistensi internal, simulasi SOC, simulasi fault lan bisa entuk macem-macem simulasi karakteristik baterei. Arus mili loro arah lan status beban sumber diganti kanthi cepet. Produk N8361 bisa digunakake kanthi akeh ing lapangan tes elektronik konsumen.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range Tegangan: 0 ~ 20V

●Saiki Range:-10A~+10A

● Daya saluran tunggal nganti 200W

● Tegangan munggah lan tiba wektu ≤50μs

●Akurasi Saiki nganti 1μA

● DVM tliti dhuwur

● Dhukungan stopkontak ngarep lan mburi, luwih gampang kanggo desktop & integrasi

●Kanthi I/O digital, ndhukung tes pemicu

●LAN/RS232/CAN Antarmuka

Bidang Aplikasi

● Tes papan perlindungan baterei

●R&D lan produksi elektronik konsumen portabel, kayata ponsel, earphone bluetooth, jam tangan pinter, lsp.

●Tes produksi alat listrik, kayata obeng listrik

● Testing saka baterei powered, sumber daya cilik kayata DC-DC, daya nirkabel lan produk liyane

● Testing peralatan pangopènan baterei

Fungsi & Kaluwihan

Saiki mili loro arah kanggo nggawe loro sumber daya lan mbukak

Saiki mili ing loro arah. N8361 bisa nyedhot lan output saiki, lan saiki nganti 10A. Port output wis komponen ngalih, lan negara mati medhot sambungan fisik karo daur ulang external.

N8361 Operasi rong kuadran

Impedansi output variabel ngidini simulasi resistensi internal baterei

N8361 nduweni fungsi simulasi resistance internal baterei, lan ndhukung program nilai resistance. Kisaran sing bisa diprogram yaiku 0-20Ω, sing bisa niru grafik variasi sing cocog karo karakteristik resistensi internal baterei sing nyata.

Skema baterei lan N8361-12-15

Desain wiring ngarep lan mburi

N8361 dilengkapi jack banana ing panel ngarep lan terminal output ing panel mburi, sing gampang kanggo aplikasi desktop & integrasi, lan nambah efisiensi tes.

Fungsi tes DVM

Seri N8361 nyedhiyakake fungsi pangukuran sirkuit dhasar. Wis siji saluran dibangun ing DVM kanggo test voltase external. Range tegangan -30V ~ 30V, lan resolusi 0.1mV. Layar LCD bakal nuduhake data dinamis, sing trep kanggo pangguna kanggo mirsani owah-owahan voltase.

Ukuran produk

Ukuran model N8361

database
Inquiry

Kategori panas