Kabeh Kategori
N83580 Series 8 Channel BMS Testing Battery Emulator Ndhukung Digital Voltage Takeran

Omah>Products>Simulator Baterai

N83580 seri 8 saluran bi-directional dual-quadrant programmable sel baterei sel emulator
N83580 panel ngarep
N83580 konfigurasi
N83580 panel mburi
N83580 Series 8 Channel BMS Testing Battery Emulator Ndhukung Digital Voltage Takeran
N83580 Series 8 Channel BMS Testing Battery Emulator Ndhukung Digital Voltage Takeran
N83580 Series 8 Channel BMS Testing Battery Emulator Ndhukung Digital Voltage Takeran
N83580 Series 8 Channel BMS Testing Battery Emulator Ndhukung Digital Voltage Takeran

N83580 Series 8 Channel BMS Testing Battery Emulator Ndhukung Digital Voltage Takeran


N83580 minangka simulator baterei sing bisa diprogram kanthi daya kurang, akurasi dhuwur lan multi-saluran. Kanthi nggunakake desain dual-quadrant, saiki bisa diisi lan dibuwang, sing bisa nyukupi kabutuhan tes BMS. N83580 mandiri ndhukung nganti 8 saluran, sing bisa menehi tes papat stasiun lan nyukupi panjaluk tes ATE ing elektronik konsumen. Tegangan & saiki saben saluran bisa disetel ing piranti lunak aplikasi. Ndhukung mode daya, mode ngisi daya, simulasi baterei, simulasi resistensi internal, simulasi SOC, simulasi fault lan fungsi test liyane. Piranti lunak N83580 gampang digunakake, sing bisa nyukupi panjaluk simulator baterei ing multi-saluran, multi-parameter, lan kompleks. lingkungan test. Piranti lunak N83580 ndhukung operasi kumpulan multi-saluran. Data lan kurva kanggo saben saluran bisa ditampilake. Kangge, analisis data lan fungsi laporan didhukung.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Voltage range: 0~5V/0~6V/0~15V

●Current range: -1~1A/-2~2A/-3~3A/-5~5A

● Akurasi tegangan nganti 0.01% + 1mV

●nA tingkat pangukuran saiki

●Swara riak tegangan kurang nganti 2mVrms

● Piranti siji nganti 8 saluran

●8 pangukuran DVM tliti dhuwur, akurasi nganti 0.1mV

● 3 klompok model SOC baterei

● Dhukungan testing imbang aktif/pasif

●Dual port LAN lan antarmuka RS232 BISA

● Ndhukung simulasi baterei, simulasi resistensi internal, simulasi SOC, simulasi kesalahan, lsp.

Bidang Aplikasi

●Tes BMS/CMS kanggo kendaraan energi anyar, UAV lan panyimpenan energi

● Test piranti pangopènan baterei

●R&D lan produksi elektronik konsumen portabel, kayata ponsel, earphone bluetooth, lsp.

● Tes manufaktur alat listrik, kayata sopir sekrup listrik

Fungsi & Kaluwihan

Tes balancing aktif/pasif

Kanthi desain bidirectional, arah input lan output saiki saben saluran bisa dikontrol. Pangguna bisa ngatur model pangisian daya lan discharge baterei, sing cocog karo syarat tes balancing aktif / pasif BMS.

diagram imbangan aktif

Akurasi ultra-dhuwur, ndhukung tes konsumsi daya statis

N83580 minangka simulator baterei kanthi akurasi dhuwur, lan akurasi saiki nganti 100nA. Minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki, Dibandhingake Nilai saiki diukur saka DMM karo Nilai saiki maca-bali N83580, Nilai panyimpangan Within 100nA. Kanthi nyedhiyakake daya kanggo produk sing diuji, konsumsi daya statis ing status siyaga bisa diuji kanthi visual, lan produk sing ora cocog bisa disaring.

akurasi ultra-dhuwur, ndhukung test konsumsi daya statis

Pangukuran DVM kanthi presisi dhuwur

Saliyane fungsi simulator baterei, seri N83580 uga nyedhiyakake fungsi pangukuran sirkuit dhasar. Voltmeter digital DVM kanthi presisi dhuwur 8-arah langsung ngukur voltase titik TP ing sirkuit.N83580 seri DVM pangukuran voltase dilengkapi dual sawetara ± 5V/± 30V, 5-dicokot setengah résolusi, ngukur akurasi nganti 0.1mV .

Integrasi ultra-dhuwur, simulasi fault dibangun ing

N83580 nggabungake 8 saluran kanthi ukuran 19U 2 inci. Saben saluran duwe sirkuit cendhak polaritas positif & negatif, sirkuit terbuka, lan polaritas terbalik. Pangguna bisa ngontrol langsung ing panel ngarep utawa ing PC. Aplikasi N83580 bisa ngilangi panggunaan komponen eksternal kanggo simulasi kesalahan baterei, sing bisa ngirit biaya lan papan kanggo pangguna.

integrasi ultra-dhuwur, simulasi fault dibangun ing

Cocog kanggo macem-macem spesifikasi tes chip BMS

Simulator baterei seri N83580 ndhukung macem-macem fungsi lan fitur simulasi baterei, kalebu mode daya, mode pangisian daya, simulasi baterei, tes SOC, fungsi editing SEQ, lan simulasi kesalahan. N83580 seri dibangun ing 3 kelompok model SOC baterei, ndhukung simulasi nyata saka discharge baterei. N83580 seri bisa entuk macem-macem Efesus, streamline peralatan test, ngoptimalake proses test ing siji piranti. Lan N83580 sirkuit internal bisa dicocogake kanggo macem-macem specifications saka test chip BMS. Bisa nguji konsumsi daya statis siyaga, nggawe spesifikasi model baterei, kanthi fungsi perlindungan sing kuat, lan tanpa bebaya lan risiko keamanan baterei.

macem-macem specifications kanggo test chip BMS

database
Inquiry

Kategori panas