Kabeh Kategori
N83524 Seri 24 Saluran Saiki Dua Arah 2 Quadrant Simulator Sel Baterai sing Bisa Diprogram

Omah>Products>Simulator Baterai

N83524 seri 24 saluran bi-directional dual-quadrant programmable baterei modul simulator
N83524 panel ngarep
N83524 konfigurasi
N83524 panel mburi
N83524 Seri 24 Saluran Saiki Dua Arah 2 Quadrant Simulator Sel Baterai sing Bisa Diprogram
N83524 Seri 24 Saluran Saiki Dua Arah 2 Quadrant Simulator Sel Baterai sing Bisa Diprogram
N83524 Seri 24 Saluran Saiki Dua Arah 2 Quadrant Simulator Sel Baterai sing Bisa Diprogram
N83524 Seri 24 Saluran Saiki Dua Arah 2 Quadrant Simulator Sel Baterai sing Bisa Diprogram

N83524 Seri 24 Saluran Saiki Dua Arah 2 Quadrant Simulator Sel Baterai sing Bisa Diprogram


N83524 minangka simulator baterei sing bisa diprogram kanthi daya kurang, multi-saluran lan akurasi dhuwur. Kanthi nggunakake desain dual-quadrant, saiki bisa diisi lan dibuwang, sing bisa nyukupi kabutuhan tes BMS lan tes ATE elektronik konsumen. Akurasi voltase nganti 0.6mV, ndhukung pangukuran arus level μA, mandiri nganti 24 saluran. Saluran kasebut diisolasi saka saben liyane, sing trep kanggo sambungan seri. N83524 ndhukung operasi lokal lan operasi remot liwat antarmuka LAN/RS232/CAN. Piranti lunak aplikasi N83524 gampang digunakake, sing bisa nyukupi panjaluk simulator baterei ing lingkungan tes multi-saluran, multi-parameter, lan kompleks.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Rentang tegangan: 0-6V

●Kisaran saiki: ±1A/±3A/±5A

● Akurasi tegangan nganti 0.6mV

●μA-level pangukuran saiki

● Integrasi dhuwur, mandiri nganti 24 saluran, saben saluran diisolasi

●Swara riak tegangan ≤2mVrms

●μs-tingkat respon dinamis, simulating karakteristik baterei nyata

●Produk seri NB108 opsional kanggo entuk simulasi kesalahan lan pangukuran saiki tingkat nA

●Mode pangisian daya sing ndhukung, simulasi baterei, tes SEQ, tes SOC

●4.3 inch dhuwur-definisi layar LCD werna, lokal/remote kontrol, piranti lunak aplikasi standar

● port LAN, antarmuka RS232, antarmuka BISA; port LAN dual, trep kanggo aplikasi cascade

Bidang Aplikasi

●Tes BMS/CMS kanggo kendaraan energi anyar, UAV lan panyimpenan energi

● Tes papan perlindungan baterei

●R&D lan produksi elektronik konsumen portabel, kayata ponsel, earphone bluetooth, lsp.

● Tes manufaktur alat listrik, kayata sopir sekrup listrik

●Power supply kanggo produk kurang daya, kayata DC-DC, produk daya nirkabel

● Test piranti pangopènan baterei

Fungsi & Kaluwihan

Tes balancing aktif/pasif

Kanthi desain saiki bidirectional, saben saluran ndhukung input lan output saiki nganti 5A. Pangguna bisa ngatur model pangisian daya lan discharge baterei, sing cocog karo syarat tes balancing aktif / pasif BMS.

test wawas aktif / pasif


Tanggepan dinamis cepet

N83524 seri nduweni kemampuan respon dinamis cepet. Wektu nanggepi beban beda-beda saka 10% nganti 90% lan voltase mbalekake ing 50mV saka voltase sadurunge kurang saka 100μs, sing bisa mesthekake munggah lan mudhun gelombang voltase kanthi kacepetan dhuwur lan tanpa overshoot, lan nyedhiyakake voltase output sing stabil. DUT.

respon dinamis cepet

Simulasi baterei cocok kanggo test Kripik BMS saka macem-macem specifications

Simulator baterei seri N83524 duwe macem-macem fungsi lan fitur, ndhukung Source, Charge, Battery Simulation, SOC Test, SEQ Test, Graph, lan liya-liyane. kahanan baterei. Siji piranti bisa entuk macem-macem panggunaan, nyepetake peralatan tes lan ngoptimalake prosedur tes. sirkuit internal N83524 optimized kanggo Kripik beda, kang bisa dicocogake kanggo test Kripik BMS saka macem-macem specifications.

N83524 mode operasi

Unit simulasi fault opsional

N83524 nggabungake 24 saluran output independen ing sasis 19U 3-inch. Miturut unit simulasi fault NB108-2 opsional (minangka ditampilake ing gambar ing ngisor iki), bisa nyadari simulasi 24-saluran dibangun ing positif & sirkuit cendhak negatif, positif & sirkuit mbukak negatif lan polaritas mbalikke. Miturut NB108-2, bisa nambah integrasi sistem tes, nyuda kabel rumit, ngirit papan lan nyuda biaya pangguna.

unit simulasi kesalahan

database
Inquiry

Kategori panas