Kabeh Kategori
N8352 Series 2 Channel Akurasi Dhuwur Baterei Programmable Ngisi / Discharge Simulator

Omah>Products>Simulator Baterai

N8352 seri 2 saluran akurasi dhuwur saiki bi-directional pangisi daya baterei simulator
N8352 panel ngarep
N8352 konfigurasi
N8352 panel mburi
N8352 Series 2 Channel Akurasi Dhuwur Baterei Programmable Ngisi / Discharge Simulator
N8352 Series 2 Channel Akurasi Dhuwur Baterei Programmable Ngisi / Discharge Simulator
N8352 Series 2 Channel Akurasi Dhuwur Baterei Programmable Ngisi / Discharge Simulator
N8352 Series 2 Channel Akurasi Dhuwur Baterei Programmable Ngisi / Discharge Simulator

N8352 Series 2 Channel Akurasi Dhuwur Baterei Programmable Ngisi / Discharge Simulator


Seri N8352 dirancang khusus kanggo R&D lan tes produk sing dioperasikake baterei portabel, kayata headset Bluetooth, ponsel, terminal cerdas AR / VR, piranti listrik, lan sapiturute. Saiki mili ing loro arah lan bisa digunakake minangka sumber daya. utawa momotan. N8352 gampang digunakake karo layar tutul lan desain UI. Fitur output bisa dibandhingake karo baterei nyata, kanthi respon dinamis sing cepet, ora ana overshoot ing munggah lan mudhun voltase, lan gelombang stabil. Akurasi saiki nganti tingkat μA, sing bisa nguji konsumsi daya statis. N8352 dilengkapi layar tutul 4.3 inch lan dibangun ing 2-saluran DVM, kang bisa digunakake digunakake ing testing elektronik konsumen.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

●Voltage range:0-6V/0-15V/0-20V

●Current range:-1~1A/-2~2A/-3~3A/-5~5A

●Swara riak tegangan kurang nganti 2mVrms

●Dual port LAN lan antarmuka RS232

● Akurasi tegangan nganti 0.01% + 1mV

●μA tingkat pangukuran saiki

●Ultra-cepet respon dinamis tanpa overshoot

●Dibangun ing rong saluran pangukuran DVM akurasi dhuwur

● Layar tutul definisi dhuwur

Bidang Aplikasi

● Tes papan perlindungan baterei

● Test piranti pangopènan baterei

●R&D lan produksi elektronik konsumen portabel, kayata ponsel, earphone bluetooth, lsp.

● Tes manufaktur alat listrik, kayata sopir sekrup listrik

Fungsi & Kaluwihan

Mode Daya

Minangka sumber daya dual-saluran, pangguna bisa nyetel voltase output lan nilai watesan saiki output ing N8352. N8352 nyedhiyakake sawetara kisaran saiki sing bisa nambah akurasi output lan pangukuran.

Simulasi baterei

N8352 saluran dual nyedhiyakake setelan independen saka voltase dhisikan, resistance internal, kapasitas baterei lan paramèter related liyane, lan readback ing wektu nyata. Bisa digunakake kanggo ngatasi kesulitan parameter uncontrollability kanggo baterei nyata ing test lan kanggo nambah efficiency test.

Simulasi Fault

N8352 nyedhiyakake kahanan fault ing ngisor iki: sirkuit terbuka polaritas positif & negatif, sambungan polaritas terbalik lan sirkuit cendhak. Arus mili ing loro arah kanggo nggawe N8352 loro sumber daya lan mbukak. Saiki mili ing loro arah. N8352 bisa nyedhot lan output saiki. Terminal output wis modul ngalih, kang fisik bisa medhot saka sirkuit njaba ing negara ditutup.

sumber & mode mbukak tes pangisian & discharge

Impedansi output variabel ngidini simulasi resistensi internal baterei

N8352 nduweni fungsi simulasi resistance internal baterei, lan ndhukung program nilai resistance. Kisaran sing bisa diprogram yaiku 0-20Ω, sing bisa niru grafik variasi sing cocog karo karakteristik resistensi internal baterei sing nyata.

simulasi resistance internal baterei

Tanggepan transien ultra-cepet tanpa overshoot

Seri N8352 bisa mesthekake yen ora ana overshoot ing owah-owahan voltase ing kondisi ora mbukak utawa loading, nyegah karusakan ing DUT amarga overcharge voltase lan liwat discharge. Bisa nyegah efek ala kanggo kualitas produk. Fitur iki bisa nyukupi panjaluk tes produk kanthi syarat daya sing ketat.

respon transien ultra-cepet tanpa overshoot, loading munggah wektu

respon transien ultra-cepet tanpa overshoot, loading wektu tiba

Aplikasi--Mobile Test

Umume elektronik konsumen didhukung dening baterei Li-ion, utamane smartphone. Masalah urip baterei dadi penting. Regulasi tes baterei dadi luwih ketat. Dibandhingake karo baterei nyata, nduweni kaluwihan ing ngisor iki kanggo aplikasi simulator baterei. Bisa niru grafik pangowahan baterei lan nyepetake siklus tes. Reliabilitas data tes bisa ditingkatake kanthi tes bola-bali ing model tartamtu.

Loro saluran N8352 bisa ngisi daya lan ngeculake. Mangkono salah siji saluran bisa digunakake minangka sumber daya, nyambung menyang terminal daya seluler. Saluran liyane bisa digunakake minangka baterei, nyambungake menyang terminal baterei seluler. Kinerja ngisi daya lan ngisi daya bisa diuji tanpa ngganti kabel. N8352 siji bisa digunakake kanggo nyoba papan perlindungan pangisian daya & discharge tanpa saklar tambahan, sing nyuda kerumitan sistem tes lan nambah stabilitas lan efisiensi tes.

Kaluwihan saka simulasi baterei VS baterei nyata

● Cocog kanggo model baterei apa wae

● Tes konsumsi daya statis

● Fungsi output resistensi internal variabel

● Dibangun ing simulasi fault

● Titik wiwitan simulasi baterei bisa disetel kanthi sewenang-wenang.

● Fungsi perlindungan sing kuat, tanpa bebaya lan risiko keamanan baterei

simulasi pangisi daya seluler

database
Inquiry

Kategori panas