Kabeh Kategori
N8336 Series EV Car Battery Management System Test Low Voltage Programmable Battery Simulator

Omah>Products>Simulator Baterai

N8336 seri 16 saluran voltase kurang dhuwur akurasi programmable lithium baterei sel simulator
N8336 panel mburi
N8336 Series EV Car Battery Management System Test Low Voltage Programmable Battery Simulator
N8336 Series EV Car Battery Management System Test Low Voltage Programmable Battery Simulator

N8336 Series EV Car Battery Management System Test Low Voltage Programmable Battery Simulator


N8336 minangka simulator baterei sing bisa diprogram kanthi daya kurang, akurasi dhuwur lan multi-saluran. N8336 mandiri ndhukung nganti 16 saluran, lan saben saluran diisolasi, sing trep kanggo sambungan seri multi-saluran. Seri N8336 ndhukung pangukuran saiki tingkat nA, ndhukung mode sumber, mode pangisian daya, tes SOC, tes SEQ, kurva wektu nyata lan fungsi tes liyane. Piranti lunak aplikasi gampang digunakake lan bisa nyukupi kabutuhan lingkungan tes multi-saluran, multi-parameter lan kompleks.

Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range tegangan: 0~5V/0~6V

● Kisaran saiki: 0~1A/0~3A

● Akurasi voltase nganti 1: 60,000

●nA tingkat pangukuran saiki

● Piranti siji nganti 16 saluran

● Ndhukung tes SOC, tes SEQ, kurva wektu nyata, lsp.

● 16-saluran wektu nanggepi komunikasi ≤10ms

● port LAN, antarmuka RS485, antarmuka BISA

Bidang Aplikasi

●Tes BMS/CMS kanggo kendaraan energi anyar, UAV lan panyimpenan energi

●R&D lan produksi elektronik konsumen portabel, kayata ponsel, earphone bluetooth, jam tangan pinter, lsp.

●Kalibrasi piranti akuisisi voltase, kayata monitor voltase sel bahan bakar

Fungsi & Kaluwihan

Integrasi ultra-dhuwur, piranti siji nganti 16 saluran

Seri N8336 nganggo ukuran 19U standar 2-inch, kanthi nganti 16 saluran ing piranti siji. Saben saluran diisolasi. Siji piranti bisa ndhukung tes 16 stasiun bebarengan, sing nyuda instrumen sing digunakake lan nambah efisiensi tes.

panel mburi karo 16 saluran

Akurasi tegangan ultra-tinggi, pangukuran arus level nA

Seri N8336 nduweni akurasi voltase dhuwur banget nganti 1/60,000, kanthi resolusi saiki nganti 10nA lan resolusi voltase nganti 10μV. Nganti 0.1mV akurasi voltase lan nA-tingkat pangukuran saiki bisa nyedhiyani akurasi dhuwur DC sumber daya lan akurasi ultra-dhuwur voltase / pangukuran saiki kanggo test produk, kang bisa digunakake digunakake ing R&D lan test kinerja produk kanggo BMS / CMS, konsumen portabel. elektronik (headset Bluetooth, piranti listrik, lsp).

pangukuran voltase akurasi dhuwur¤t

Sambungan seri kasedhiya kanggo simulasi kahanan kerja baterei

Nalika simulating sawetara strings sel baterei, N8336 ndhukung sawetara sambungan piranti ing mode serial. Pangguna bisa nyadari remot kontrol lan tes otomatis liyane ing piranti lunak aplikasi.

sambungan seri

Tanggepan transien ultra-cepet tanpa overshoot

Kebisingan output sing kurang yaiku karakteristik DC sing sejati saka sel baterei tanpa ripple. Nalika DUT mbosenke owah-owahan, N8336 bisa langsung nyedhiyani output DC stabil lan nyuda karusakan voltase mundhak kanggo DUT. Kanggo aplikasi test produk non-statis, seri N8336 bisa nyuplai sumber DC stabil pas wektune. N8336 seri wis respon dinamis cepet kanggo simulasi baterei nyata.

munggah voltase kacepetan dhuwur & wektu tiba

Simulasi baterei cocok kanggo test Kripik BMS saka macem-macem specifications

Simulator baterei seri N8336 duwe macem-macem fungsi lan fitur, ndhukung Source, Charge, SOC Test, SEQ Test, Graph, Kabeh setelan CH CAN, lsp. Siji piranti bisa entuk macem-macem panggunaan, nyepetake peralatan tes lan ngoptimalake prosedur tes. sirkuit internal N8336 optimized kanggo Kripik beda, kang bisa dicocogake kanggo test Kripik BMS saka macem-macem specifications.

multifungsi bms testing simulasi sel baterei

Ukuran produk

N8336 ukuran

database
Inquiry

Kategori panas