Kabeh Kategori
N8331 Series Multi-channel uA-level Pengukuran Arus Emulator Sel Baterai Programmable

Omah>Products>Simulator Baterai

N8331 seri 16/24 saluran output saiki simulator sambungan baterei programmable
N8331 panel ngarep
N8331 konfigurasi
N8331 panel mburi
N8331 Series Multi-channel uA-level Pengukuran Arus Emulator Sel Baterai Programmable
N8331 Series Multi-channel uA-level Pengukuran Arus Emulator Sel Baterai Programmable
N8331 Series Multi-channel uA-level Pengukuran Arus Emulator Sel Baterai Programmable
N8331 Series Multi-channel uA-level Pengukuran Arus Emulator Sel Baterai Programmable

N8331 Series Multi-channel uA-level Pengukuran Arus Emulator Sel Baterai Programmable


N8331 minangka simulator baterei sing bisa diprogram kanthi daya kurang, multi-saluran lan akurasi dhuwur. Uga bisa digunakake minangka sumber daya DC multi-saluran kanthi akurasi dhuwur. N8331 mandiri ndhukung nganti 24 saluran. Saben saluran diisolasi. Pangguna bisa nyetel voltase & arus kanggo saben saluran ing piranti lunak aplikasi standar NGI, sing gampang digunakake lan bisa nyukupi kabutuhan lingkungan tes multi-saluran, multi-parameter lan kompleks. Piranti lunak aplikasi N8331 ndhukung operasi kumpulan multi-saluran. Data lan grafik kanggo saben saluran bisa ditampilake. Ing wektu sing padha, analisis data lan fungsi laporan didhukung.


Nuduhake kanggo:
Fitur utama

● Range tegangan: 0-5V/0-6V

● Akurasi tegangan: 0.6mV

●Swara riak tegangan ≤2mVrms

● Piranti siji nganti 24 saluran, saben saluran diisolasi

● Piranti lunak aplikasi profesional, kanthi analisis data lan laporan

●Current range: 0-1A/0-2A/0-3A

●μA tingkat pangukuran saiki

●Port LAN lan antarmuka RS485

Bidang Aplikasi

●Tes BMS/CMS kanggo kendaraan energi anyar, UAV lan panyimpenan energi

●R&D lan produksi elektronik konsumen portabel, kayata ponsel, earphone bluetooth, lsp.

●Kalibrasi piranti akuisisi voltase, kayata monitor voltase sel bahan bakar

Fungsi & Kaluwihan

Integrasi ultra-dhuwur, piranti siji nganti 24 saluran

N8331 seri nganggo standar 19-inch 2U sasis, karo nganti 24 saluran ing piranti siji. Saben saluran diisolasi. Siji piranti bisa ndhukung tes 24-stasiun bebarengan, sing nyuda instrumen sing digunakake lan nambah efisiensi tes.

piranti siji karo nganti 24 saluran

μA tingkat pangukuran saiki, ndhukung statis saiki lan pangayoman test parameter

Seri N8331 kanthi akurasi lan résolusi sing dhuwur. Résolusi saiki nganti 0.1μA. Resolusi voltase nganti 100μV. Ing mode siyaga, isih ana saiki tingkat μA ing komponen elektronik. Resolusi ultra dhuwur saiki bisa nguji saiki statis. Kangge, résolusi 100μV bisa nyukupi panjaluk dhuwur saka paramèter proteksi tes pangisi daya & discharging.

Sambungan seri kasedhiya kanggo simulasi kahanan kerja baterei

Nalika simulating sawetara strings sel baterei, N8331 ndhukung sawetara sambungan piranti ing mode serial. Pangguna bisa nyadari remot kontrol lan tes otomatis liyane ing piranti lunak aplikasi.

ndhukung sawetara sambungan piranti ing mode serial

Pangertèn papat-kabel kanggo njamin akurasi pangukuran

Kanggo mesthekake pangukuran voltase akurat, N8331 adopts sambungan sistem papat-kabel, loro kabel digunakake kanggo output voltase, lan loro liyane digunakake kanggo ngukur voltase DUT langsung. Mundhut voltase sing disebabake dening resistensi timbal saka N8331 menyang DUT bisa diilangi kanthi pangertèn papat kabel.

sambungan sistem papat-kabel, pangukuran voltase akurasi dhuwur

Aplikasi - BMS Test

BMS (sistem manajemen baterei) minangka piranti sing digunakake kanggo ngawasi keamanan lan manajemen paket baterei sing efektif, lan ningkatake efisiensi layanan baterei. Kanggo kendharaan listrik, BMS bisa ngontrol pangisi daya lan ngisi baterei kanthi efektif, sing bisa ningkatake jarak tempuh daya tahan, ngluwihi umur layanan, nyuda biaya operasi, lan njamin keamanan lan linuwih saka baterei daya. BMS wis dadi salah siji komponen inti penting saka kendaraan listrik. Kanggo mesthekake operasi sing tepat, perlu kanggo nguji BMS kanthi lengkap.

Sistem tes BMS

Platform uji BMS NGI nganggo desain modular. Iku kasusun saka simulator baterei akurasi dhuwur, unit simulasi suhu, pangisian daya & discharge unit simulasi saiki, sumber daya voltase dhuwur, unit deteksi IO, unit deteksi insulasi, sinyal BMS lan on / off unit deteksi, CAN komunikasi unit, sistem kontrol software, dsb. Sistem bisa nyedhiyakake kustomisasi ing strings baterei Li-on miturut kabutuhan pelanggan lan ngasilake laporan data. Sistem kasebut terintegrasi, trep lan efisien, ndhukung ekspansi lan upgrade.

Item Tes

aplikasi test baterei

database
Inquiry

Kategori panas